|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γειά σας
Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι η Μαργαρίτα και για το Site "margot" και αγόρασα πρόσφατα μια GS 650 μεταχειρισμένη. Εγκατέλειψα μια Virago 250 και όπως καταλαβαίνετε η διαφορά για μένα είναι μεγάλη. Θα ήθελα να αρχίσω με μια εκπαίδευση ασφαλούς οδήγησης και σιγά σιγά να κάνω καμιά εκδρομή μαζί σας. Όνειρό μου να ταξιδέψω Ευρώπη με την GS μου πρέπει να περιμένω πολύ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γειά σας
Μαργαρίτα Καλώς μας ήρθες πάντα όρθια..........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με υπομονή ολα γίνονται!!! |
|
|||
|
|||
καλως ηρθες!σου ευχομαι να υλοποιησεις τις επιθυμιες σου!
|
|
|||
|
|||
Καλωσήρθες στην όμορφη παρέα μας Μαργαρίτα!!!
|
|
||||
|
||||
Αγαπητή Μαργαρίτα,
καλωσήρθες στην παρέα του GS Forum. Kαλή διαμονή κ πολλά κ ασφαλή χιλιόμετρα ... Μαθήματα ασφάλτινα θα γίνουν κ ειδικά για τα μέλη μας, υπάρχει μια "προνομιακή" χρέωση από τον Νίκο Σπανό !!! Να χαίρεσαι το καινούριο σου απόκτημα κ σε περιμένουμε σε μια από τις προσεχείς μας συγκεντρώσεις, να σε γνωρίσουμε κ από κοντά .... (Η πρώτη είναι την Τετάρτη ΕΔΩ) .
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες Μαργαρίτα στην μεγάλη παρέα του Gs Forum.
Καλορίζικο να είναι το κουκλί σου και να το ευχαριστηθείς με πολλά και καλά χιλιόμετρα! Τώρα για το θέμα της ασφαλούς οδήγησης μπορείς να ενημερωθείς και στην πράξη αλλά και στη θεωρία! Το Gs Forum έχει ξεκινήσει συνεργασία με το Νίκο Σπανό και την Motoadventures σε λογικότατες τιμές και με εμφανή και απτά αποτελέσματα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ! Αλλά και θεωρητικά μπορείς να μάθεις αρκετά από το τμήμα του forum ΑΝΑΒΑΤΗΣ/ Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης. Εκδρομές αλλά και συναντήσεις γίνονται πολλές σε εβδομαδιαία και δισεβδομαδιαία βάση, όπου σε περιμένουμε να γνωριστούμε και από κοντά. Νά' σαι πάντα καλά και πάλι καλώς μας ήρθες φίλη!!! |
|
|||
|
|||
Γιά σου μαργαρήτα καλός ήρθες στην παρέα μας και σου εύχομαι να κάνεις τις βόλτες σου οπως και όπου εσυ θέλεις!!!
|
|
|||
|
|||
καλως ορισες
|
|
|||
|
|||
καλωσήρθες Μαργαρίτα , καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθια !
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γειά χαρά! | gelasios | Καλώς ήλθατε | 17 | 22-02-2009 22:31 |
Γειά σας ! | macrozan | Καλώς ήλθατε | 18 | 19-01-2009 02:25 |
Γειά σας κι από μένα | mvlad78 | Καλώς ήλθατε | 24 | 18-01-2009 14:22 |
Γειά σας και από εμένα... | ckalfas | Καλώς ήλθατε | 18 | 11-01-2009 22:39 |
Γειά σας απο Ζάκυνθο !! | Timos zante | Καλώς ήλθατε | 16 | 02-01-2009 19:43 |