|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου
Last edited by asotosios; 23-01-2012 at 14:43. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Τον είχα και μου χάλασε.Πολύ καλός θα τον ξαναπάρω.Ευχαριστούμε Ευγένιε
|
|
|||
|
|||
Γενικά για τον συγκεκριμένο έχω ακούσει πολλα και καλα...αν τον χρειάζομουν (μιας και η μηχανη κι είτε καθημερινά) θα τον έπερνα σίγουρα...
|
|
|||
|
|||
o Συγκερκριμένος είναι ή μεγάλη πατάτα ή εγω ειμαι μεγαλος καντεμης...... εκανα σήμερα επιστροφη εναν φορτιστη στην lidl....με απόδειξη 1.5 μηνών και άκουσα οτι τον <<αντικαθιστουν και καλα>> μόνο εντός μηνός απο την αγορά ή αλλιως (στην περιπτωση μου) πρεπει να τον ετρεχα σε ενα service για να αποφανθει.....δηλαδη πιας τιο αυγο και κούρευτο..... φυσικά όπως πολλοι απο εσάς ξερεται πόσο ........μπορώ να περνάω το δικό μου μετά απο διάφορες τηλεφωνικές συνομιλίες κατάφερα,,,,,ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗΝ οπως μου είπαν να πάρω επιστροφή χρημάτων,,,,, τσαντίζομαι περισσότερο γιατί εχω αγοράσει 3 τετοιους φορτιστές,,....και κανένας ΔΕΝ δούλεψε για πάνω απο 3 φορτίσεις....... ο κύβος ερρίφθει.....ΠΟΤΕ ξανά φορτιστή απο εκεί. θα βάλω τα 19,99 και αλλα 40 ευρα και θα πάρω τον opti κατι 4....που εχω ακούσει οτι ειναι φοβερός.... ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα...... |
|
|||
|
|||
ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα......[/QUOTE]
Και καλά έκανες.!!! |
|
|||
|
|||
Φίλε μου, πάρε ένα φορτιστή bmw να δεις την υγειά σου. ΜΙΑ φορά τον αγοράζεις.(μπαίνει και στο πριζάκι ενώ οι άλλοι πρέπει να βγάζεις την σέλα)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ψαξτο λιγο φιλε μου..... υπαρχουν και αλοι που μπαινουν στο πριζακι.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Απιστευτο αυτοκινητο..... | antonis1150GSA | Αυτοκίνητο | 9 | 27-07-2011 16:09 |
Ψαχνω φορτιστη αυτοκινητου για Tibo A4050 | GEO_K | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 10-11-2010 10:38 |
Φορτιστής έκτακτης ανάγκης κινητού ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 11-11-2009 21:03 |
Αυτοκινήτου ιστορίες !!!!!!!!!!!!!!!!!! ! | riko46 | Αυτοκίνητο | 3 | 17-08-2009 13:24 |
Κοινός φορτιστής για όλα τα κινητά! | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 08-03-2009 11:17 |