|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Επιδιορθωση Σπασμενων Πλαστικων
Ξερουμε κανενα εντος λεκανοπεδιου Αττικης που <<κολλαει >> σπασμενα πλαστικα και τα ενισχυει???(εννοειτε σε λογικες τιμες)
μου επασαν και οι δυο πραστικες βλασεις απο την ποδια του σκουτερ και αν ειναι να αγορασω καινουρια--καλυτερα να παρω ενα παπι!! ελπιζω να με βοηθησετε ε? αν και το προβλημα μου δεν αφορα την Princess ασχετο---καποτε εδω μεσα δειαβασα για καποιον που επιδιορθωνει πλαστικα,,,,αλλα οσο και αν ψαχνω δεν το βρισκω βοηθάτε Χριστιανοι!!!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επιδιορθωση Σπασμενων Πλαστικων
Τι έγινε το πέρασες για GS και κατέβηκες κανένα πεζοδρόμιο? Πάρε τηλ. τον Γιώργο, που είναι φίλος μου και κάνει τα πάντα (θέλω να πιστεύω) είναι φαναρτζής και λογικά αν του περιγράψεις το πρόβλημα θα σου πει και τιμή (210-64.46.034) για κιν. πάρε με τηλέφωνο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστω Ανδρεα!!! ο Γιώργος δεν κανει τετοια κολληματα,αλλα μου συστησσε καποιον αλλο!!!! |
|
|||
|
|||
Πότε πρόλαβες και τον πήρες βρε θηρίο? Στον ύπνο σου τον έβλεπες?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ποιον υπνο? ποιος κοιμαται??? |
|
|||
|
|||
εφόσον είναι σπασμένες οι βάσεις και δεν είναι εμφανείς, εγώ θα κανα τα παρακάτω:
-θα το αγρίευα, δηλαδή θα του μίλαγα άγρια, εναλλακτικά θα τριβα με γυαλόχαρτο τις βασεις -θα το καθάριζα με κανα κουμπούρι, εναλλακτικά θα το καθάριζα με νερό -θα γινόμουν πυγμαλίωνάς του και θα το πλαθα κατά τα γούστα μου, εναλλακτικά με εποξική κόλλα θα φτιαχνα νέες βάσεις -θα περίμενα έκανα δοκιμασία στην υπομονή μου για ένα εικοσιτετράωρο για να μην το πειράξω, εναλλακτικά, θα κρατούσα τα χέρια μου στις τσέπες απέναντί του για μια μέρα -την επαύριο θα το τριβα να ξεπιαστεί, εναλλακτικά θα το γυαλοχάρτιζα -αναλόγως με την βίδα ή το παξιμάδι, με ένα τρυπανάκι θα έκανα μια οπή οδηγό για να μην σπάσω το κατασκεύασμά μου εναλλακτικά, θα έψαχνα μάστορα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σωστος!!! αλλα οι Βασεις ειναι σε εμφανες σημειο.....!! |
|
|||
|
|||
στα παραπάνω βάλε και ένα σπρέυ στο χρώμα των πλαστικών
εναλλακτικά σε μάστορα ή έμπορα |
|
|||
|
|||
Υαλοβάμβακας και πολυεστέρας τα φτιάχνει όλα.Αν του κάνεις και ένα νεύρο από μέσα, θα γίνει πιό γερό από όσο ήταν από την μάνα του!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
(εναλλακτικα θα εψαχνα στο ebay ) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βαφη Πλαστικων Μερων στο r1100gs | sansiro.sugata | Φροντίδα | 2 | 31-03-2010 22:57 |