|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΑΕΡΑ
Μετα απο μερικες πρωτες βολτες με την μπεμπα, αυτο που μου εχει κανει τρομερη εντυπωση ειναι το πως ψαλιδιαζει (κουναει) το τιμονι σε μερες με αερα με χιλιομετρα 120+.
Υποτιθεται οτι ο αερας στα λαστιχα μου ειναι οκ! Η μπουμπου ειναι 1200GS 07. Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταει....την κυριακη που περασε στην εθνικη προς μεγαρα σε μια φαση ηταν τοσο πολυ το τρεμουλο που φοβηθηκα και εκοψα στα 100 για να ηρεμησει λιγο....αερα ειχε γυρω στα 5-6 μποφορ. Ειναι γενικο το θεματακι?η εχω προβλημα.... Καμια ιδεα κανεις? ευχαριστω εκ των προτερων |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΑΕΡΑ
Να προσθεσω οτι δεν ειχα την βαλιτσα top case πανω
|
|
|||
|
|||
Περιστεράς.. Πιθανόν ζυγοστάθμιση......
|
|
|||
|
|||
Εχω την αισθηση οτι "κουναει" λογω του ανεμοθωρακα.
Αμα δεν εχει αερα δεν "κουναει"???? |
|
|||
|
|||
Αν είναι ζυγοστάθμιση μαστρο-Νάπο... ... αυξάνοντας τα χιλιόμετρα...140-150-160.. το πρόβλημα θα πρέπει να εξαφανίζεται... και όχι να γίνεται χειρότερο...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δοκίμασες να πας 160-170 να δεις αν το τρέμουλο εξαφανίζεται ή συνεχίζει και χειροτερεύει??
|
|
|||
|
|||
Συμφωνω...στο υπηρεσιακο το τρανσαλπ στα 60 ημουνα κακλαμανακης και μετα ολα καλα ολα ανθηρα...μια ζυγοσταθμιση και αυτο ηταν!
|
|
|||
|
|||
Χωρις αερα δεν κουναει αλλα σαν να εχει μια ελαφρυτητα το τιμονι οσο αυξανονται τα χλμ...δεν νιωθω στιβαροτητα
Συγκεκριμενα την κυριακη με τον αερα οταν εφτασα τα 160 νομιζα οτι θα σκοτωθω... |
|
|||
|
|||
εχεις τσεκαρει ρουλεμαν τροχου εμπρος και του ψαλιδιου πισω ??
|
|
|||
|
|||
η πλακα ειναι οτι οταν ειχα το v-storm και εβλεπα στα 200 διπλα μου το TDM ενος φιλου να χαροπαλευει λες και ειχε παρκινσον το μηχανακι και εγω να πηγαινω αβασανιστα ακουραστα με μπαγκαζιερα κομπλε...σκεφτικα τι θα ελεγε ο τυπος με το cbr στην ευθεια των μεγαρων οπως τον περασα που με ειδε οχι μονο να χαροπαλευω αλλα να πλακωνομαι και στα φρενα για να μην φυγω εντελως...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΠΑΡΑΚΙ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΤOURATECH | tasosbob | Ζήτηση | 0 | 22-09-2010 22:14 |
WUNDERLICH ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΕΡΑ R 1200 GS - ADV | fotisgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 30-07-2010 12:00 |
Power-Ansaugrohr GS ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΕΡΑ | fotisgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 10-06-2010 14:11 |
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΕΡΑ | saitman | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 01-04-2010 18:40 |
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΣΕ 1200GS | vassilis riz | Γενικά - Αναβάτης | 14 | 05-02-2010 20:51 |