|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ESA.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ VASORFA ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΧΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΤΟ FORUM.ΕΧΩ ΕΝΑ R 1200 GA ADVENTURE 2008 ΜΕ ESA.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9.000 ΧΛΜ Η ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ "ΒΓΑΛΕΙ" ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΗΣ.ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΒΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΑΞΕΙ) ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΣΤΟ 2010 ΜΟΝΤΕΛΟ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ESA.
πάω αύριο για το πρώτο σέρβις το δικό μου Adventure του 2010 στην αντιπροσωπεία και θα κοιτάξω το δικό σου
|
|
|||
|
|||
LEANDRE ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΗΓΗΘΕΙ SUPER, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οταν σου ειπε οτι ειναι αναβαθμισμενη, μηπως σου εξηγησε και σε ποια σημεια ας πουμε; |
|
|||
|
|||
ναι βρε, δεν τον ρωτάω.
εννοώ θα δω το μηχανάκι σου σε τι κατάσταση είναι. |
|
|||
|
|||
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ
|
|
|||
|
|||
LEANDRE ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΑ
|
|
|||
|
|||
δηλαδη του 10 με του 09 ειναι διαφορετικη?δεν το πιστευω αυτο.κατι θα ειχε ακουστει.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πατακέ!!!μετα απο 2 χρονια καταφερες τελικα να γραφτεις ετσι??? οσο για την κουκλα σου.....ενα θα σου πω και απο εδω---σκιστην----μην την λυπασαι----οσο για το θεματακι σου με την αναρτηση,δεν γνωριζω αν υπαρχει διαφορα ματαξυ μοντελων 08 και 10' εδω θα βρεις αρκετους γνωστες--να βοηθησουν!!!! θ ασου προτινα---να μην γραφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ και να κανεις μια βολτα απο τα νεα μελη να συστηθεις και επίσημα!!! αντε και με το καλο να βγει η μπουμοπου σου απο το γιατρο...!!! και με το καλο να σμίξουμε |
|
|||
|
|||
μάλλον κατι έχουν αλλάξει γιατι στου '10 μπορείς να ρυθμισεις οχι μονο τη σκληρότητα αλλα και το υψος εν κινήσει και γι'αυτο την λένε ESA 2
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... | GSakias | Φροντίδα | 17 | 03-05-2010 14:20 |
ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ F650 GS | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 3 | 24-12-2009 12:42 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΑ!!! | sotaris | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 18-12-2009 22:10 |
ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ | pepax66 | Χιούμορ | 3 | 25-09-2009 20:41 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ABS ??? | xomateros | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 13-03-2009 22:52 |