|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μια βοήθεια για Firefox...
Αντιστάθηκα σθεναρά με τις νέες εκδόσεις του Firefox, αλλά τελικά προχώρησα στην αναβάθμιση και μου συμαβίνει το εξής:
-Κάνω κλίκ στο "Νέες δημοδιαύσεις" -Επιλέγω το θέμα που με ενδιαφέρει, και κάνω κλικ στο "μετάβαση στο πρώτο αδιάβαστο μύνημα" (μικρό μπλέ βαλάκι προς τα κάτω αριστερά απο το τίτλο του νέματος) -Διαβάζω ότι έχω να διαβάσω και πατάω το back. -Δεν μου σημειώνει ότι έχω διαβάσει με άλλο χρώμα σαν διαβασμένο, και είναι πολύ μπερδευτικό. Με το τον παλιό Firefox 3.6, δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, ενώ με τον 11.0 τώρα το έχω. Οσο και να διάβασα στο νετ διάφορες λύσεις καμμία δεν λειτούργησε. Αυτό υπόψιν συμβάινει μόνο σε φορουμς και όχι στον γούγλη για παράδειγμα, η άλλα σάιτς, όπου λειτουργεί κανονικά.... Το έχει αντιμετωπίσει/λύσει κάποιος??? Μιρσί μποκού |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μια βοήθεια για Firefox...
Απόσπασμα:
Έβαλα google chrome Μόρνινγκ Τζόρτζ. ΣΣ. το μηρσί γράφειτει με ητα |
|
|||
|
|||
Μόρνινγκ Κρις....
Ο γκουγκλ κρόουμ, δεν είναι αποδεκτός απο εμέ... Δεν κάνει κάτι βασικό που θέλω, άρα δεν παίζει... Υ.Γ. πουρκουά με ήτα? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Διότι ιμης στο google chrome ιέτσι του γράφιμι. Και διατί δηλαδής δεν είναι αποδεκτός από εσέ? Μμμμμ... Tragic. |
|
|||
|
|||
A, ισυ έεις ξιφυειγ....
Διότι δεν μου κρατά τα μπουκμαρκς μονίμως ανοικτά στο αριστερό μέρος όπως ο ΙΕ/Φάειρφοξ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Για πε, διότι το έχω ψάξει αρκετά χωρίς τύχη....
|
|
|||
|
|||
Γιουρ ε τσεκ μασσιν Γιωργη μ᾿... |
|
|||
|
|||
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχαααααααααααααααααααά!!!!
Καλή Ανάσταση πατριώτες!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και σε σένα ρε φίλε. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μια βοήθεια από τους γνώστες μπαταριών | griv_gs | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 25-02-2012 10:45 |
Μια ζημιά και ένα ...ειδικό εργαλείο | ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 02-02-2012 09:56 |
Μια μικρή βοήθεια... | Vagelis Gar | Info για Ηπειρωτική Ελλάδα | 4 | 09-08-2011 10:10 |
Ηράκλειο. Μια βόλτα στις 4 Εποχές. | Eftixis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 41 | 05-04-2011 19:00 |
Μια βοηθεια!!! | costas68gr | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 21-10-2010 22:48 |