|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Νέος στη παρέα
Καλημέρα στο forum και σε όλους. Έχοντας μάθει πόσο καλά περνάτε από φίλο στο forum (ntinopoulo) είπα να σας γνωρίσω για να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας. Αν και vstromitis είπα να γίνω μέλος μιας και μελλοντικά θα αποκτήσω και εγώ μια GS. Ελπίζω να συναντηθούμε σύντομα μιας και έμαθα ότι κάνετε και ωραία ταξίδια.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νέος στη παρέα
Απόσπασμα:
Καλωσόρισες φίλε Βασίλη στην παρέα μας!!! Να χαίρεσαι το V-stroμάκι σου και με το καλό να αποκτήσεις και την μπέμπα των ονείρων σου. Εμείς θα είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε στην μελλοντική αγορά σου. Και μια φιλική συμβουλή: Πρόσεχε τις παρέες σου! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
καλως τον!
δημητρη φυσικα και ειναι ολυμπιακος,προσεχω τις παρεες μου! |
|
|||
|
|||
Τι αλλο θα μπορουσε να ηταν...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..
Υπαρχει και αλλη ομαδα? Καλως ηρθες Βασιλη στην παρεα μας τωρα οσο για τις παρεε σου δεν σχολειαζω γιατι θα πεσει να με φαει ο ntinopoulos... |
|
|||
|
|||
Τώρα έδεσες.... Καλός μας ήρθες, πολλά, καλά και όρθια χλμ |
|
|||
|
|||
Παιδιά προσέξτε έχω εντολές από Ντινόπουλο, όποιος με πειράξει να του το αναφέρω!!!!!!
Καταλαβαίνετε τι σας περιμένει. Το πρόβλημα δεν είναι ότι είμαι Ολυμπιακός αλλά Ολυμπιακός ΚΑΙ φίλος του Ντινόπουλου κακό ε?????? |
|
|||
|
|||
καλος ηρθες στην παρεα φιλε μου και οσο για τον Ντινοπουλο μην τους ακους........... απο τα ΚΑΛΑ παιδια της παρεας........
|
|
|||
|
|||
Καλως ηρθες και καλη διαμονη!!!!
|
|
||||
|
||||
Αγαπητέ Βασίλη,
καλωσόρισες στο GS Forum !!! Το ότι έχεις κάποιες επιλογές στις παρέες σου, δεν θα είναι λόγος για απόρριψη από το φόρουμ μας ... Εμείς δεχόμαστε, όλους και όλες, ανεξάρτητα από τις επιλογές τους .... (καΚές ή καΚές...) Καλή διαμονή λοιπόν και πολλά όρθια χιλιόμετρα ... Με το καλό, η "μπέμπα" σου .... .
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέο μέλος στην παρέα | Silencer | Καλώς ήλθατε | 25 | 17-08-2009 16:10 |
'Αλλος ένας νέος στην παρέα. | pit | Καλώς ήλθατε | 17 | 10-06-2009 10:27 |
Χαιρετώ την παρέα... | biancoverde | Καλώς ήλθατε | 7 | 10-06-2009 10:13 |
νεαρούλα στην παρέα ... | Georgia | Καλώς ήλθατε | 25 | 14-05-2009 09:40 |
Ζητείται παρέα για βόλτα !!!!!!!!! | yannis | Διάφορα | 26 | 31-03-2009 00:13 |