|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ερωτησεις για νεα μηχανη !!!!!!!!!!!!
Σε λιγες μερες θα εχω το δικο μου μηχανακι (εδωσα προκαταβολη) και θελω να ρωτησω μερικα πραγματα. (Γιατι καθε εμπορος μου τα λεει αλλιως)
1) Υπαρχουν φωτα XENON μαμα για το μηχανακι 2) Πόσα χρονια εχει εγγυηση (γιατι μου ειπαν 2 full + 2 50%) 3) Αξιζει ο συναγερμος της μαμας? 4) ..... ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ.!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ερωτησεις για νεα μηχανη !!!!!!!!!!!!
Απόσπασμα:
2) ναι καλα σου τα ειπαν 3) εγω που τον έχω δεν εχω παραπονω 4) η bmw εχει αν οχι το καλήτερο ενα απο τα καλήτερα after sales 5) αρκετα ποιο φθηνα ανταλλακτικα απο αλλες εταιρίες 6) ποιο φθηνα λαστιχα απο αλλες εταιρίες 6) καλα χιλ. να εχεις και παντα ορθιος ποιο μοντελο πειρες???? |
|
|||
|
|||
Ευχαριστω για την απαντηση. R1200 GS το πληρες πακετο.
Για την εγγυηση μηπως μπορεις να μου πεις τι παιζει γιατι το Motogennesis μου ειπε 2+2 ενω στον Παναγιωτοπουλο μου ειπαν 2 σκετο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
8. Προσοχή στην μπαταρία (πάρε ένα φορτιστή καλού κακού) 9. GPS και ενδοσυνεννοήση (απαραίτητα πιστεύω)κοίτα τα αντίστοιχα post... 10. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΣΟΥ!!!ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΟΊΒΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 11. ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Με ενδοσυνενοηση θα υπαρξει ομαδικη αγορα απο το foroum?
|
|
|||
|
|||
Για service τι προτεινεται???????????????
|
|
|||
|
|||
Τρέχει ήδη ομαδική ......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άστο, μην το γρουσουζεύεις .... |
|
|||
|
|||
Ρε φιλαράκι, όλα σε μια μέρα θες να τα μάθεις ;;;; Μας βομβάρδισες ..... Κανε πρώρτα τα χιλιόμετρα και μετά ρώτα για τα σέρβις .... Μέσα στο φόρουμ υπάρχουν όλες οι απαντήσεις που ζητάς .... Ψάααααξε ....... ψάαααααξε και θα το βρεις .... (που λέει και το παιδικό τραγουδάκι ....) |
|
|||
|
|||
Νικόλα, με το καλό η μπουμπού!
Αν θέλεις, αφιέρωσε λίγο χρόνο, στα επιμέρους θέματα για την Gs, και θα σου λυθούν πολλές απορίες! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Απο αυριο ισχυουν τα νεα μετρα | syan | Διάφορα | 3 | 21-04-2009 20:29 |
Μια νεα προσπάθεια STREET VIEW από ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 17-02-2009 21:48 |