|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
η στάση του "ξυλουργού"."
Ηταν ένα ζευγάρι...παντρεμένοι πολλά χρόνια. Το έκαναν κάθε μέρα αλλά η
> γυναίκα παραπονέθηκε στον άντρα ότι βαρέθηκε την ίδια στάση... Κάθε μέρα > τα > ίδια και τα ίδια. > Προβληματισμένος ο σύζυγος πάει στη δουλειά και άρχισε να σκέφτεται τί > να > κάνει για να ικανοποιήσει τη γυναίκα του. > Μετά από 6 ώρες την παίρνει τηλέφωνο και της λέει: > "Γυναίκα βάλε τα πιο ωραία εσώρουχα που έχεις! Εχω τρελά σχέδια για > απόψε... > Βρήκα καινούργια στάση! Λέγεται η στάση του "ξυλουργού"." > Ετοιμάζεται η γυναίκα, βάζει τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα. Ερχεται ο > άντρας, τη ρίχνει στο κρεβάτι... το κάνουν... τελειώνουν και γυρνάει ο > άντρας προς τη γυναίκα: > "Σου άρεσε;" > Η γυναίκα: "Μα άντρα μου πάλι τα ίδια κάναμε! Ποια στάση του "ξυλουργού" > μου > έλεγες;" > "Καλά μωρή! Το μολυβάκι στο αυτί δεν το είδες;;;" |
|
|||
|
|||
Απάντηση: η στάση του "ξυλουργού"."
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Jefe |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
Το 5ο "Gay Pride" της Αθήνας στην Πλατεία Κλαυθμώνος. | Arkas | Επικαιρότητα | 23 | 15-06-2009 21:13 |
Ο Λεωνίδας και το "θηρίο" του .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 31 | 27-05-2009 13:04 |
Το εγχειρίδιο του "καλού ανακυκλωτή" .. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Περιβάλλον | 4 | 14-05-2009 14:59 |
"Στο φως" ο τάφος της Κλεοπάτρας και του Αντώνιου; | skippybi | Επικαιρότητα | 6 | 22-04-2009 10:14 |