|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Δυο φοιτητές της ιατρικής
Δυο φοιτητές της ιατρικής βλέπουν κάποιο να περπατά παρδαλά (με πολύ ανοικτά τα πόδια και πηγαίνοντας ζικ - ζακ) και λέει ο ένας στον άλλον:
_Τον βλέπεις αυτόν εκεί, μάλλον έχει δισκοπάθεια. _Μπα, μάλλον σπονδυλολίσθηση έχει, τον διακόπτει ο άλλος. Και αρχίζει μια κόντρα για το ποιος να έχει δίκιο τελικά. Σε κάποια στιγμή λέει ο ένας στον άλλο: _Ρε, δεν πάμε να τον ρωτήσουμε να δούμε ποιος έχει δίκιο; _Και δεν πάμε, συμφωνεί ο άλλος. Και μόλις τον πλησιάζουν του λέει ο ένας: _Με συγχωρείται, κύριε, είμαστε φοιτητές της ιατρικής και εγώ λέω ότι πάσχεις από δισκοπάθεια και ο φίλος μου λέει ότι πάσχεις από σπονδυλοολίσθηση, ποιος έχει δίκιο; Και ο κύριος απαντά: _Δυστυχώς, κύριοι, και οι τρεις την πατήσαμε, κι εγώ το νόμιζα για κλάσιμο κι αυτό ήταν χέσιμο! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δυο φοιτητές της ιατρικής
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Jefe |
|
|||
|
|||
επιστήμονες να σου πετύχουν !!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Την εξαγορά της Saab επιθυμούν παράγοντες της Formula 1 | MARK | Αυτοκίνητο | 3 | 11-01-2010 23:53 |
'' Οι φοιτητές και ο περιπτεράς '' | MARK | Ανέκδοτα | 6 | 11-12-2009 20:43 |
«Έφυγε» στα 74 της χρόνια η μεγάλη κυρία της μουσικής, Μερσέντες Σόσα | wolferin | Πολιτισμός | 3 | 05-10-2009 19:19 |
Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 09:03 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |