|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Midland: BT2 vs BT City
Εκεί που ήμουν έτοιμος για το BT2, είδα ότι έχει βγει το BT City, με σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά και σαφώς φτηνότερο. Έχεις κανείς εμπειρία παιδιά από το city;
Midland BT2 Midland BT City |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Midland: BT2 vs BT City
Στράτο μήπως δεν είναι αδιάβροχες όπως είναι τα ΒΤ2 ; δεν γράφει πουθενά για waterproof, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά πάντως είναι ίδια...
|
|
|||
|
|||
Τι να πω βρε Σταύρο, χθες στο δίκυκλο για αδιάβροχο μου το έλεγε και ως καλύτερο - νεότερη σειρά από το BT2
|
|
|||
|
|||
αδιάβροχα είναι και τα city
δεν βρήκα και εγώ εμφανείς διαφορές, ίσως οι διαφορές να είναι μια ή περισσότερες από τις εξής: - ίσως το BT2 να έχει καλύτερο DSP (αντιμετώπιση θορύβου από μεγαλύτερη ταχύτητα, όχι όπως την πόλη) - δεν είναι σαφές αν το city διακόπτει κάποια άλλη σύνδεση για να απαντήσεις στο τηλέφωνο κλπ. (δηλ. αν "μιξάρει") ...το bt2 προσπαθεί να μη διακόπτει τίποτα από ότι ξέρω - το bt2 φαίνεται πιο "rugged design" για κακουχίες δείτε εδώ τι λέει η ίδια η εταιρία: http://www.cbshop.nl/pdf/midland_bt2...lish%20bt2.pdf |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Βρε Κωστάκη γλυκό μου αγόρι, , άνοιξα ένα topicγια ένα συγκεκριμένο θέμα, Midland: BT2 vs BT City, μη μου το σπαμάρετε έτσι , άνοιξε σε παρακαλώ άλλο για τocardo σου μπας και βρ καμιά απάντηση της προκοπής στην ερώτησή μου |
|
|||
|
|||
Η ΒΤ2 είναι αδιάβροχη για λίγο σε ψιλόβροχο. Σε καταιγίδα δεν είναι. Όσοι την έχετε, καλό είναι να τη βάζετε στην τσέπη σας όταν ανοίγουν οι ουρανοί.
|
|
|||
|
|||
πολύ κακό αυτό
άλλο παλαιότερο και ανταγωνιστικό που έχω έχει φάει τουλούμια χωρίς να πάθει τίποτα |
Tags |
bt city, bt2, midland |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
26 May Castles of Calatrasi, Battalaro and City of Entella - Sic | charlyno | Ταξίδια στο εξωτερικό | 9 | 30-05-2011 11:00 |
CITY | MARK | Ένδυση | 0 | 24-01-2011 14:08 |
Παντελόνι ΒΜW City size Large ελάχιστα φορεμένο | satse | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 11-12-2010 15:07 |
ΤΡΙΠΟΛΗ CITY | allen | Διάφορα | 5 | 08-08-2010 15:41 |
City Car: Αναδιπλούμενο αυτοκίνητο | skippybi | Αυτοκίνητο | 6 | 22-12-2009 04:57 |