|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σέλλα Turatech για R1200 GS Πωλείται / ανταλλάσεται
Πωλείται σέλλα Turatech μαζί με τη βάση της για το κλείδωμα του πίσω μέρους.
Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει μια πολύ μικρή τρυπίτσα που έκανα εγώ από ατζαμοσύνη με τη μπότα μου. Τιμή : Θα τα βρούμε Εναλλακτικά : Ανταλλάσεται με κάγκελα μαμά ή άλλο τρομερό gadget που θα σκεφτεί ο ενδιαφερόμενος και δεν έχω σκεφτεί εγώ. Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 19-09-2009 at 11:05. Λόγος: Eισαγωγή φωτογραφιών !!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σέλλα Turatech για R1200 GS Πωλείται / ανταλλάσεται
Καλοπούλητα αν έβαζες της φωτογραφίες εδώ θα ήταν καλλίτερα
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
για να δούμε τώρα ...
|
|
||||
|
||||
Καλοπούλητη Δημητρό ....
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ !! Και καλο-ανταλλαγμένη να είναι μια χαρά θα είναι τα ποράγματα !
|
|
|||
|
|||
Καλοπούλητη Δημητρό!!!
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ αν και όπως βλέπω ο μόνος τρόπος να φύγει είναι να τη χαρίσω σε κάποιον που δεν έχει καθόλου σέλλα
|
|
|||
|
|||
Καλοπούλητη.....
|
|
|||
|
|||
Η πρότασή σου είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αλλά δεν ξέρω τι θέλεις και τι ύψος κόστους είναι αυτή η ανταλλαγή γιατί όλοι έχουμε τα τσιμπλιμπλικια μας στην αποθήκη! Οπότε ένας μπούσουλας τιμής θα ήταν και χρήσιμος!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλείται εξάτμηση για 1200GS! | johnkrassas | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 16-10-2009 22:36 |
Original σέλες για R1200 gs | crmaris | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 12 | 16-06-2009 09:53 |
Πωλείται Πίσω φτερό για 1200 GS | pkar | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 16-06-2009 09:41 |
Πωλείται βάση Touratech για Zumo 550 | Jefe | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 31-05-2009 13:59 |
Fairing R1200 GS | alpaneras | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 07-05-2009 15:22 |