|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
MIVV Η AKRAPOVIC?
Τη να βαλω? mivv η acrapovic
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: MIVV Η AKRAPOVIC?
ψηφιζω Acrapovic!
Εκ πειρας,ο απολυτος ηχος!!!!! Αντε καλοριζικη!!!! |
|
|||
|
|||
Μετα απο πολλους πειραματισμους σε πολλα μοτο !! καθε μοτο απο 2 διαφορετικες εξατμισεις, ψηφιζω να μην κανεις τιποτα !, αλλα αν το θελεις τοσο πολυ ,βαλε μονο αkrapovic(θα βρεις και αλλα post ,με το ιδιο θεμα ,ψαξε!)
|
|
|||
|
|||
φυσικα ακραπα!αλλα μην βαλεις αυτη της μαμας,βαλε του εμποριου γιατι η τεχνομοτο εχει ριξει πολυ τις τιμες.εξαλλου ολοιδιες ειναι.
|
|
|||
|
|||
ΑCRAPOVIC
|
|
|||
|
|||
ΑCRAPOVIC με κλειστά μάτια.............
|
|
|||
|
|||
Acrapa φίλε μου με κλειστά ματια όπως λεεί και ο φίλος Φάνης! Σήμερα περασα την δικιά μου και δεν χορταινω ήχο και γκάζια!!! Ολα τα λεφτά!!!
|
|
|||
|
|||
acrapa κι απο μενα φιλε μου,πιο μπασατος ηχος,χωρις να ειναι ενοχλητικος.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Akrapovic τελικο η ολοσωμη?? | Didos81 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 30 | 22-08-2010 20:48 |
Ποιός έβαλε πρόσφατα AKRAPOVIC ? | Major_Goose | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 40 | 12-05-2010 00:00 |
AKRAPOVIC GS 1200 | allen | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 27 | 25-02-2010 01:20 |
Πωλείται εξάτμηση akrapovic............. | riko46 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 07-11-2009 19:27 |
Akrapovic BMW R 1200 GS/Adv. | wet & dirty | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 21-10-2009 15:51 |