|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Στροφη στην ποιοτητα ...
.....οπως ειπε και η Σασα....
Ετσι και εγινε αφου τα ψιλοβρηκαμε με το 800αρι...ειπα να το δωσω και να παω σε αλλη εταιρια....και ιδου τα καμωματα μου... Αντε να δω και κανενα μονοπατι απο κοντα.. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στροφη στην ποιοτητα ...
Κωστή!!!!!!!!!!!!!!
καλοτάξιδο το θηρίο φίλε |
|
|||
|
|||
Καλως τον κι αργησες!
Θα δεις το φως το αληθινο. Ελπιζω μονο να μην σου αλλαξει τα φωτα!!! Βλεπω οτι το μηχανακι ειναι του 2003 (απο που το καταλαβα ε; μα, απο το χρωμα του.Μονο του 2003 ηταν σε γκρι χρωμα). Λοιπον, προσεξε τον δευτερον συμπλεκτη να μην σ αφησει. Εμενα με αφησε μια φορα, το αλλαξα με το αμερικανικο evoluzione και μεχρι στιγμης ειμαι μια χαρα. Σε παρακαλω απαντησε μου στην εξης ερωτηση: Τα μαυρα πλαινα προστατευτικα ειναι στηριγμενα μονο με τις τρεις βιδες ή εχει "παιξει" και σιλικονη; Γιατι εγω τα εχω μονο με τις τρεις βιδες. Καλοριζικη παντως και προσοχη στην πολη ζεστη, μην καουν τα ποδια σου και τ απαυτα σου!!!!! |
|
|||
|
|||
Καλοτάξιδο,πάντα όρθιος.........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν εννοεις αυτα που καταλαβα ναι με 3 βιδες ειναι μονο και δεν βλεπω να εχει προβλημα μεχρι τωρα... Τσακαλι εισαι του 3 ειναι και αυτο και ειναι πραγματικο κατσικι το ατιμο... Αλλα μου αρεσειιιιιιιιι.... Απο ζεστη αλλο τιποτα αλλα και απο βενζινη ομως δεν παει πισω.....συνεχεια διψαει.... Συμπλεκτη ακομη δεν ζηταει.. Καποια στιγμη θα σε ενοχλησω τηλ για να μου δωσεις τα φωτα σου γιατι οι μαστοροι τις αγορας ειναι ολοι ενας και ενας... |
|
|||
|
|||
πολλά και καλά χλμ..........................
ωραία και βολική η καινούρια σέλα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και μενα του 2003 ειναι αλλα ο προηγουμενος κατοχος το εβαψε μαυρο στις εκδοσεις του 2004,5. Μια συμβουλη για τον συμπλεκτη. Πηγαινε σ ενα φαρμακειο, παρε ενα μπουκαλακι που βαζουμε το οινοπνευμα, βαλε λαδι για συμπλεκτη και βαλτο κατω απο την σελα, στον μικρο αποθηκευτικο χωρο. Αν σε αφησει απο συμπλεκτη, χαιρετα μου τον πλατανο. Δεν θα εχεις καθολου συμπλεξη και δεν θα μπορεις να πας πουθενα. Γεμιζοντας ομως το δοχειο διπλα στην μανετα του συμπλεκτη θα εισαι οκ, τουλαχιστον μεχρι να πας σπιτι σου ή στο συνεργειο. ΥΓ.Ααα ρε τι μαθαινει κανεις παιρνοντας ΚΤΜ; |
|
|||
|
|||
Γειά σου Κώστα με το κατσίκι σου!!!
Καλορίζικο φίλε και προσοχή στα βουνά! |
|
||||
|
||||
Φίλε Κώστα,
καλορίζικο κ καλοτάξιδο !!!!! Να κάνεις πολλά κ απολαυστικά χιλιόμετρα με το κατσίκι σου .... .
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ε ρεεεεεε ..... θα "βογκήξει" ο Αίνος .......
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πιέσεις για διόδια στην Εγνατία οδο και αυξησεις στην Αθηνων-Πατρων! | georgekostas | Ελλάδα | 5 | 14-12-2009 20:45 |