|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
βαλιτσες made in china
ψαχνωντας για βαλιτσες στο διαδυκτιο βρηκα αρχικα αυτοcustom frame and boxes for my JH600, from Tourfella και μετα αυτοMotorcycle side case products, buy Motorcycle side case products from alibaba.com ξερει καποιος να στειλει κανα mail (εγω δεν ξερω )να δουμε ποσο κανουν και αν ενδιαφερουν καποιους εδω να κανουμε ενα ομαδικο ντου ??δεν ξερω αν αξιζουν αλλα οπτικα φαινονται αρκετα καλες
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: βαλιτσες made in china
Φαίνονται καλές Νίκο,να το δούμε και αν βγαίνουν σε λογική τιμή και εγώ μέσα....
|
|
|||
|
|||
Από βάσεις τι γίνεται;;;;
|
|
|||
|
|||
1.Θέλουν παραγγελία για πολλά κομμάτια
2.Γουρούνι στο σακκί; 3.Είναι όντως πάχους 2 χλστ. ή 0,8 ; 5.Υποστήριξη μετά την αγορά; Νίκο δες στο "Γερμανοί κατασκευαστές βαλιτσών" που πόσταρα.Οι τιμές τους δεν είναι τόσο απόμακρες. |
|
|||
|
|||
ειναι ειδιες οι motech στη κυνεζικη εκδος
η τιμη πολισης νομηζο ειναι πολυ καλυ τον motech |
|
|||
|
|||
Κωσταντινε το ειδα οτι λεει 2 χιλ αλουμινιο και οτι μπορει να βγαζει 10.000 σετ το μηνα !!!! δε νομιζω οτι λενε παραμυθια για αυτα που δινουν γιατι οποιος παραγγειλει θα ζητηση δειγμα απλα το βρηκα και ειπα μπας και μαθουμε τιποτα παραπανω
|
|
|||
|
|||
Ξέρει κανείς τι γίνεται με το εκτελωνισμό γιατί το προϊόν είναι εκτός Ε.Ε.??
|
|
|||
|
|||
Με τον φπα και κατι σουξου μουξου πληρωνεις ενα 22% επι της αξιας του αναγραφομενου ποσου στα εγγραφα που τα συνοδευουν.
|
|
|||
|
|||
εχει σταλει μυνημα....σε αναμονη
|
|
|||
|
|||
Παρατηρώ ότι υπάρχει σημαντική ζήτηση για βαλίτσες!!! Πολύ καλή κίνηση να το ερευνήσουμε!… επειδή είμαι και εγώ σε αναζήτηση, να δούμε αν ίσως αξίζει τον κόπο… επίσης έχει παίξει ποτέ ομαδική παραγγελία στο παρελθόν; Να το σκεφτούμε για το μέλλον;;; σε αναμονή λοιπόν…
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
dainese made in china | varaderiadis | Ένδυση | 50 | 01-12-2010 00:43 |
Καινουργια εγραφη στο GS forum απο CHINA! | gerakout | Καλώς ήλθατε | 34 | 03-10-2010 16:21 |
Kawasaki Made in Thailand? | arisxios | Άλλες εταιρίες | 7 | 11-10-2009 14:00 |
Home made ηλεκτρικό On-Off!!!!!! | arisxios | Άλλες εταιρίες | 10 | 04-10-2009 18:43 |
Μία Rolls Royce… made in China !!!!!!!!! | riko46 | Αυτοκίνητο | 12 | 10-08-2009 23:16 |