|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προβολάκια σε gs
Το λοιπόν πιο είναι το πρόβλημά μου. Θέλω να βάλω στο gs μου του '08 προβολάκια. Μου αρέσουν τρελά του adv αλλά μου είπαν για κανένα πεντακοσάρικο. Παίζει από καμιά ομαδική ή κάτι τέτοιο να τα βρούμε φτηνότερα; Καταλαβαίνετε αυτές τις εποχές το πεντακοσάρικο είναι δυσεύρετο.Για ρίξτε καμιά ιδέα.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προβολάκια σε gs
Δίνονται κάποια από τον Θεολόγο ή κομάντερ
|
|
|||
|
|||
Τα έχω βάλει και εγώ στο μάτι.Αν παίξει κάτι ομαδικό είμαι μέσα
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Και εμένα με ενδιέφεραν τα μαμά
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτά που μου δείχνεις δεν είναι μαμά |
|
|||
|
|||
Τα μαμα τσουζουν ομως...
Αυτα ειναι οτι κοντινοτερο στα μαμα σε φωτηνοτητα,στεγανοτατα (εχουν φαει τουλουμι και δεν περασε σταγονα) και πολυ φθηνοτερα. Εγω παντως και να τα ειχα τα 500 δεν θα τα εδινα για προβολακια.Με τοσα λεφτα παιρνεις αλλα πραγματα που αξιζει να τα δωσεις και δεν μπορουν να αντηκατασταθουν με φθηνοτερα π.χ ενα πολυ καλο κρανος ή ενα καλο ζευγαρι μποτες.(γνωμη μου παντα) Last edited by ziumann; 03-12-2011 at 14:48. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
...αλλαγή τακάκια φρένων μπροστα τροχου σε R1200GS | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 50 | 15-02-2013 12:43 |
...αλλαγή τακάκια φρένων πίσω τροχού σε R1200GS | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 44 | 03-01-2013 02:58 |
Βάσεις + προβολάκια σε 1200GS | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 20-04-2010 00:22 |