|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τι είναι το Ται Τσι
Αναγνωρίζουμε το Ται Τσι όταν βλέπουμε ανθρώπους να εκτελούν μια σειρά αθόρυβων, ρευστών ομοιόμορφων , αργών κινήσεων.
Επειδή δείχνει τόσο γαλήνιο κι χαλαρό, πολλοί υποθέτουν ότι οι συμμετέχοντες κάνουν κάποιου είδους διαλογισμό. Άλλοι μπορεί να παρατηρήσουν ότι αυτές οι χαριτωμένες κινήσεις μοιάζουν με λακτίσματα γροθιές και κάθετα χτυπήματα. Και αυτό γιατί το Ται τσι αναπτύχθηκε στην Κίνα ως μία αποτελεσματική πολεμική τέχνη. Διαφορετικά στυλ αναπτύχθηκαν απο συγκεκριμένες οικογένειες ως μέσα προστασίας και πήραν το όνομα των ιδρυτών τους,Γου,Τσεν,Γιανκ,Χαο,κτλ. Σήμερα, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη κάνουν Ται Τσι για να εκμεταλλευτούν τα ευεργετικά του αποτελέσματα , μείωση του στρες, βελτίωση της υγείας και μακροζωία μεγάλη ζωτικότητα και αντοχή. ....συνεχίζετε |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι είναι το Ται Τσι
|
|
|||
|
|||
:sm5:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
τι φατσουλα ειναι αυτη ρε.Αφου διαφωνεις.
Και στο φιναλε ρε μπαγλαμα αυτα που μπορουμε να κανουμε οι δυο μας στο ''τσι τσι'' αυτοι πρεπει να ειναι μια στρατια ολοκληρη...αχαχαχα |
|
|||
|
|||
εγώ για διαλογισμό και χαλάρωση χρησιμοποιώ την Ελληνική τέχνη
πί-νω-κρασί |
|
|||
|
|||
εγω την Βαρβακειο και οποιοδηποτε αλλο ''χασαποταβερνοχωρι'' σε συνδιασμο με καλη παρεα και μπυρα
|
|
|||
|
|||
το τάι τσί δεν ξέρω τι κάνει...
το τσί τσί όμως ξέρω... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
οι περισοτερες πολεμικες τεχνες-δυναμικα σπορ ειναι ευεργετικα για την ψυχη το μυαλο και το σωμα.περα απο την φυσικη κατασταση που μας προσφερει η προπονηση, η αυτοσυκγεντρωση-διαλογισμος που περιεχουν τα περισοτερα στυλ στην διδασκαλια τους προσφερουν απιστευτη ηρεμια στο μυαλο (απαραιτητη στους τρελλους ρυθμους που ζουμε).απο το τελετουργικο του μουαι ται ,τις διατασεις του βραζιλιανικου ζιου ζιτσου μεχρι τις αναπνοες της πυγμαχιας και γενικα το "εγκεφαλικο"κοματι των πολεμικων τεχνων εχουμε απιστευτα ωφελη.το ται τσι σιγουρα ειναι κορυφαια τεχνη στον τομεα αυτο,αν και δεν εχω την τυχη να το εχω δοκιμασει.το μονο αρνητικο για να ασχοληθει κανεις με αυτου του ειδους την γυμναστικη ειναι -εκτος απο τον δυσευρετο χρονο-οτι για να βρεις ενα σοβαρο προπονητη-δασκαλο,χρειαζεσαι τουλαχιστον 65-70 ευρω το μηνα ποσο διολου ευκαταφρονητο για πολλους απο μας
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι γένους είναι το κομπιούτερ σας; | riko46 | Διάφορα | 2 | 13-12-2009 21:45 |
Τι ώρα είναι?!?!!?!? | yannis | Χρήσιμα | 13 | 30-10-2009 09:56 |
Τι είναι το φαινόμενο της Πεταλούδας; | georgekostas | Διάφορα | 4 | 06-10-2009 23:14 |
Τι είναι forum?!!!!!!!!!!! | riko46 | Διάφορα | 11 | 21-08-2009 01:56 |
Τι είναι GPS | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 10 | 16-06-2009 00:05 |