|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σε καθεστώς αξιολόγησης οι δημόσιοι υπάλληλοι το 2013
Σε καθεστώς αξιολόγησης οι δημόσιοι υπάλληλοι το 2013
Σε τροχιά αξιολόγησης μπαίνουν από το 2013 όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, ενώ ανοίγει ο δρόμος και για μαζικές μετακινήσεις μετά την ολοκλήρωση αναδιάρθρωσης των δομών. Το σύνθημα της αξιολόγησης έδωσε χθες ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, υπό την προεδρία του οποίου συνεδρίασε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης. «Το 2013 είναι έτος αξιολόγησης υπηρεσιών και ικανοτήτων» προανήγγειλε. Τα κριτήρια θα θεσπιστούν μέσα στον Ιανουάριο, σε συνεννόηση με το ΑΣΕΠ, ενώ ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προβλεφθούν και γραπτές εξετάσεις. Με νέο καθεστώς θα επαναξιολογηθούν και όλα τα διευθυντικά στελέχη του Δημοσίου. Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012, 15:12 www.axortagos.gr/kathestos-aksiologisis-dimosioi-ipalliloi-2013 |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σε καθεστώς αξιολόγησης οι δημόσιοι υπάλληλοι το 2013
Αμάν και πότε.
Αλλά θα δείτε ότι δεν θα γίνει. |
|
|||
|
|||
Κωστα αν λεμε αν,γινει αξιοκρατικα θα εχουν πολυ γελιο τα αποτελεσματα
|
|
|||
|
|||
Επειδή είμαι ΔΥ έχω να δηλώσω ότι αξιοκρατικά σημαίνει ότι ανασύρω από το συρτάρι το βύσμα και το ξαναχρησιμοποιώ για να κριθώ αξιοκρατικά.Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια αλλά για να τις βρεις ειναι τόσο δύσκολο όσο δύσκολο είναι να βρεις honda αξιόπιστο
|
|
|||
|
|||
Αν γίνει έτσι, να περιμένεις τον Γ` παγκ. πόλεμο. Και με το δίκιο τους έπειτα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ποιος θα κάνει τις αξιολογήσεις; Προφανώς τα λαμόγια η τα τσιρακια τους με κομματικά κριτήρια... |
|
|||
|
|||
ΤΟ πρόβλημα με το δημόσιο λύνεται μόνο με έναν τρόπο .Απλά καταργώντας το δημόσιο.Γιατί και ξένους να βάλουμε στην θέση των υπουργών και αυτοί μετά από λίγο θα δρουν σαν έλληνες υπουργοί.
Η δική μου πρόταση είναι μία.Μάνατζερς στην θέση διοικητών δημοσίων υπηρεσιών οι οποίοι θα τοποθετούνται θα πληρώνονται και θα λογοδοτούν στους ξένους και όχι σε εμάς στην εκάστοτε κυβέρνηση.Επίσης υπαλλήλους 'ρουφιάνους' που θα διορίσουν σε όλες τις υπηρεσίες για να βγάλουν άκρη γιατί αλλιώς την λερναία ύδρα που λέγεται δημόσιο δεν την αντιμετωπίζεις. Ετσι θα μείνουν μόνο όσοι πρέπει και για όσο πρέπει και θα πληρώνονται όσο πρέπει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μάνατζερ έχουν όλοι οι οργανισμοί, επιχειρήσεις ΟΤΑ, ΝΠΙΔ κλπ και πήγαν όλοι όσο χειρότερα γίνεται Βλέπε ΟΠΕΠ, ΔΕπ, ΤΑκ κλπ κλπ. Το μόνο που δεν γινόταν ήταν να λογοδοτήσουν, ή μάλλον γινόταν αλλά ...χαλαρά (βλ Τ-Ακ Ξενία ανοίκιαστο (όλα έτοιμα να δωθεί) και είπαν στην ψύχρα πολιτοκοκομματική παρέμβαση... Ρουφιάνοι υπάρχουν και τώρα, που πάντα μεταφέρουν όπου και όπως πρέπει τα πράγματα. Διοικητές σε υψηλό κ χαμηλό επίπεδο, που τα έχουν πάει καλά και οφφ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ειδικός δεν είμαι, απλά τα βλέπω από μέσα.
Δεν μπορώ να πω κάτι, εκτός από αξιολόγηση (φυσικά από κάποια ανεξάρτητη αρχή και όχι τον ``διορισμένο``* προιστάμενο, κατάρτιση, συνεχής επιμόρφωση. * ο προιστάμενος θέλει κ αυτός πρώτος απ όλους αξιολόγηση. στο 80% βλέπουμε επιλογή κομματική ή φιλική. Π.χ. σε υπηρεσία που είμαι τώρα αποδεδειγμένα η προ/νη έχει κάνει έργο (ακούει, επεξεργάζετε, είναι επί τόπου σε περιστατικά, δίνει λύση, παράγει έργο, σφαλιαρίζει και επαινεί ανάλογα) αλλά θα αλλάξει γιατί δεν είναι ``φίλη`` του ...τετράγωνου!!! |
|
|