|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
OnOFFαδες..πεστε!..τι κανουμε σε παρομοια περιπτωση?
OnOFFαδες..πεστε!..τι κανουμε σε παρόμοια περιπτωση , εμεις οι "φλωροι" που μεγαλωσαμε σε πόλεις! ... χεχε!
εχω γελασει πολυ ...αλλα να μην σου τυχει φιλε μου! LiveLeak.com - You shall not pass - Trolling ram and biker ................ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: OnOFFαδες..πεστε!..τι κανουμε σε παρομοια περιπτωση?
Ώρε πόσες γάστρες γεμίζει...;;;
Σ' αυτές τις περιπτώσεις πάντως (αν δεν το θέλεις για βραδυνό) δεν σταματάς με τίποτα... |
|
|||
|
|||
χαχα!!!..και πως το προσπερνάς!!!!
..ο τυπος στο τελος εκανε υποχωρηση! ............. |
|
|||
|
|||
Αυτο που ξερω να σου πω ειναι πως περιμενεις λιγο να ηρεμησει και μετα περνας ! αυτο προφανως χαθηκε και ηταν σε αμυνα αλλα παλι καλα που εκανε και πισω εχω δει να μαλωνουν μεχρι θανατου αφου το ενα απο τα δυο του εχουν πεταχτει τα μυαλα εξω και απο προσωπικη πειρα καποτε εσωσα μια γριουλα αφου προηγουμενως της ειχε σπασει το χερι αρα δεν κυνδινευουμε στα βουνα μονο απο σκυλους εχουμε και τα κριαρια
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αυτό είναι αρσενικό πρόβατο, λέγεται κριάρι,
όπως αναφέρθηκε κ από το Φώτη Μην γελάτε έχουν σκοτώσει ανθρώπους με κουτουλιές... Επιτίθονται συνήθως την εποχή του οίστρου. Καλό είναι να μην την φας την πρώτη... γιατι μπορει να σε ρίξει κάτω και μετά δεν σταματά αν δεν σε σκοτώσει Στην περιοχή μας έχει πολτοποιήσει άνθρωπο .... Προσοχή αν σας τύχει τέτοιο συναπάντημα, μην γυρίσετε πλάτη κινδυνεύετε.... |
|
|||
|
|||
....βγάζεις την κροτίδα απ το τσαντακι & .....
|
|
|||
|
|||
Στη γάστρα στη γάστρα
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αντικρυστο λέγεται
|
|
|