|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Είναι δυνατόν να υπογράψανε κάτι τέτοιο;;;;;;;;;;;;;;;;
Μπείτε στο παρακάτω λινκ του δικηγορικού συλόγου της Αθήνας και διαβάστε για την καταγγελία περί εσχάτης προδοσίας.
Το διάβασα αλλά ακόμα αμφιβάλω για την εγκυρότητα. Μπορεί όμως ο δικηγορικός σύλογος να γράφει π@π@ριές;;;;; http://www.dsa.gr/word_docs/ametaklita.pdf |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Είναι δυνατόν να υπογράψανε κάτι τέτοιο;;;;;;;;;;;;;;;;
Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλειτα και άνευ όρων από τις ασυλίες προστασίας της εθνικής κυριαρχίας.Δεν μπορώ να το πιστέψω.Μήπως είναι πρωταπριλιά
|
|
|||
|
|||
Δεν μου το ανοίγει
|
|
|||
|
|||
Ανοίγει κανονικά
|
|
|||
|
|||
Οκ μου άνοιξε…. Μήπως είναι καλύτερα να μην διαβάζουμε τίποτα και να κοιμόμαστε (θεωρητικά) ήσυχοι
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Βαλλόμαστε καθημερινά με τόσες πληροφορίες που τελικά δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε . |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εγω απωρο γιατι και τις απλες καθημερηνες πληρωφοριες που περνουμε εδω και χρονια δεν βλέπω να μας επιρεάζουν -φουσκες ,χριματηστιρια,εργατικα-και παμε και βγαζουμε πάλι τους ιδιους θα κολησουμε στις παραγραφους τη θα αλλαξη ΤΙΠΟΤΑ!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ούτως η αλλως αυτοί το πούλησαν το κράτος.Εμείς δεν το εχουμε μάθει ακόμη.Εχω βάσιμες υποψίες και πληροφορίες οτι θα ξυπνήσουμε κάποιο πρωί και Μακεδονία και Θράκη δεν θα υπάρχει στον Ελληνικό χάρτη.Μήπως βιώσουμε εκ νέου εναν καινούριο Μικρασιατικό Διωγμό??Σας καλώ λοιπόν να αναφωνήσουμε ολοι μαζί:ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.Και τώρα ας κοιμηθούμε λίγο ακόμα.ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κολωνία 2010 - παγκόσμια έκθεση..όποιος θέλει κάτι... | D_Artagian | Διάφορα | 31 | 15-10-2010 00:31 |
Είναι πολύ σκληρό να μην την έχεις από το να την έχεις και να κάθεται | emix | Γενικά - Αναβάτης | 12 | 11-07-2010 15:29 |
Σαν κάτι να... αλλάζει?!!?!?!?!?! | yannis | Επικαιρότητα | 0 | 20-06-2010 11:36 |
Πρόβλημα στην μίζα ή κάτι άλλο? | Blackstaf | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 30-11-2009 22:05 |
σας θυμίζει κάτι? | essel | Διάφορα | 1 | 26-09-2009 21:05 |