|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Θεσσαλονίκη - Αθήνα Πληροφορίες
Καλημέρα σε όλη την παρέα ..
Το Σάββατο ξεκινάω για τις καλοκαιρινές μου διακοπές για την Σαντορίνη και θα ταξιδέψω βράδυ για Αθήνα και συγκεκριμένα για τον Πειραιά . Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες επειδή δεν έχω ταξιδέψει βράδυ για Αθήνα για βενζινάδικα. Θα έχω κάποιο πρόβλημα με ανοιχτά βενζινάδικα ? Υπάρχουν κάποιες σίγουρες στάσεις για βενζίνη που θα πρέπει να κάνω ? Η μηχανή που θα έχω είναι ένα Transalp 07 τριβάλιτσο - δικάβαλο που σημαίνει έχτρα βάρος έχτρα κατανάλωση στην είδη μεγαλούτσικη κατανάλωση της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας . Τα 220 χιλιόμετρα νομίζω είναι το μέγιστο που θα βγάλει με 1 γέμισμα η μοτοσυκλέτα. Τι προτείνεται για να μην έχω τίποτα περιπέτειες μέσα στην νύχτα ??!!??? Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Σε αυτή την Εθνική οδό που θα κινηθείς, δεν έχεις πρόβλημα !!
Καλό ταξίδι κ´ καλές διακοπές ! CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θεσσαλονίκη - Αθήνα Πληροφορίες
Κατ΄αρχήν ξεκινάς φουλαρισμένος,
ή φουλάρεις στον Κορινό στα 64 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη. Μετά, στα Τέμπη, στα 125 χλμ. από Θεσ/νίκη. Έπειτα στη Λαμία, 170 χλμ. από τα Τέμπη. Στη συνέχεια, στο ΣΕΑ Σχηματαρίου, 150 χλμ. από τη Λαμία. Στα 70 χλμ. από το Σχηματάρι, έφθασες στον Πειραιά! Καλές διακοπές !!! . |
|
|||
|
|||
προτείνω να κάνεις και ένα γέμισμα πριν μπεις στο καράβι, αφού η βενζίνη στη Σαντορίνη θα είναι λογικά απλησίαστη....
|
|
|||
|
|||
Τέλεια παιδιά !! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες !!
Σίγουρα θα γεμισω και Πειραιά αφού Σαντορίνη θα είναι πανάκριβη . Σας εύχομαι όλους ενα καλό καλοκαίρι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλό καλοκαίρι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
καλες διακοπες!!και προσοχη!!
|
|
|||
|
|||
Οτι είπαν ήδη οι προηγούμενοι,
δε θα χεις πρόβλημα.. Καλό δρόμο υγ: πάρε και mp3, γιατί είναι βαρετή διαδρομή.. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Kαφές Θεσσαλονίκη Τετάρτη 6/4/11 | -DHMHTRHS- | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 7 | 03-04-2011 22:46 |
Τζαμί στη Θεσσαλονίκη | MARK | Επικαιρότητα | 8 | 15-03-2011 17:28 |
Καφές Θεσσαλονίκη Τετάρτη 27/10 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 15 | 28-10-2010 00:38 |
Θεσσαλονίκη: Βγάζουν τους οδηγούς απ΄τα αυτοκίνητα, τα παίρνουν και φεύγουν! | gsmaniac | Επικαιρότητα | 9 | 08-07-2010 14:37 |
Γεύμα αγάπης στη Θεσσαλονίκη.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 6 | 26-12-2009 22:03 |