|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
εστω και την τελευταια στιγμή
Λόγω αντικειμενικών δυσκολιών και λοιπών επαγγελματικών κυρίως προβλημάτων έχω λήψει καιρό από εδώ. Αφού λοιπόν οριστικοποίησα (σχεδόν) τις ημερομηνίες των διακοπών μου..αποφάσισα να κάνω ένα ταξίδι μέχρι την Ολλανδία με τη χοντρή. Η διαδρομη θα είναι μέσω Ιταλίας - Ελβετίας - Γερμανίας με τη γενική λογική του χωρίς σφιχτού προγράμματος παρά μόνο κάποιον σίγουρων ενδιάμεσων σταθμών. Τι πάει να πει αυτό? π.χ. Μετά από ανκόνα προγραμματίζεται επόμενος σταθμός Γενεύη....αλλά αν μας αρέσει λίμνη κόμο κοιμόμαστε εκεί και ξεκινάμε την άλλη μέρα για Γενεύη. Με λίγα λόγια δεν κλείνουμε δωμάτια παρά έχουμε λίστες με προεπιλεγμένα ξενοδοχεία.
Ακόμη δεν έχω καταρτίσει το πρόγραμμά μου αλλά υπολογίζω αρχικά γύρω στις 12 ημέρες μαζί με τις διανυκτερεύσεις στο πλοίο. Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή και προτάσεις ...καλοδεχούμενοι |
|
|||
|
|||
Απάντηση: εστω και την τελευταια στιγμή
μαλλον επρεπε να το ποστάρω στο "ταξίδια στο εξωτερικό"
|
|
|||
|
|||
για ναι σε δούμε Ζήση τι θα φτιάξεις..!!
|
|
|||
|
|||
φιλε τρεχαλα!!!!!
θα μας πεις και ποιες ημερομηνιες υπολογιζεις? |
|
|||
|
|||
Ζήση, μίλησε με τον dimitrisb ο οποίος ξέρω ότι θα ανέβει Ολλανδία.
Ότι θέλεις, μου λες... |
|
|||
|
|||
Καλο ταξιδι!!
Το αρθρο που θα ετοιμασεις γυρνωντας με το καλο το βαζεις στα ταξιδια και εισαι ΟΚ!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
5-17 αυγουστου (+- 2ημέρες και στην αρχή και στο τέλος) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα του στείλω μύνημα |
|
|||
|
|||
καλα βιάζεσαι εσύ...πρώτα θα σε πάρω τηλέφωνο που θα ανέβω πάνω να τσιπουριαστούμε για τα καλά, και θα τα πούμε από κοντά για το ταξίδι πριν φύγω. Δεν έχω ξαναανέβει Βόλο μετά το Πάσχα. Το ταξίδι το προγραμματίζω για αύγουστο
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καντονά: "Καλύτερη στιγμή της καριέρας μου η κλοτσιά" | SenseiG | Αθλητισμός | 3 | 05-03-2011 16:18 |
Ο άνθρωπος, στην δύσκολη στιγμή φαίνεται... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 20 | 27-10-2010 12:49 |
Χωρίς ΟΣΕ και Προαστιακό από τη Δευτέρα και σχεδόν όλη την εβδομάδα | riko46 | Ελλάδα | 3 | 26-10-2010 03:13 |
Η διαδικασία για την απογραφή και την πληρωμή των δημοσίων υπαλλήλων | MARK | Χρήσιμα | 13 | 14-06-2010 12:45 |
Μαραθώνιος για την Αϊτή από τον ΣΚΑΙ και την Unicef | MARK | Πολιτισμός | 1 | 26-01-2010 21:47 |