|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Η ελληνική απάντηση έρχεται από την Ορεστιάδα!
Η ελληνική απάντηση στην Coca Cola έρχεται από την... Ορεστιάδα!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ελληνική απάντηση έρχεται από την Ορεστιάδα!
Ετσι να λανσάρουμε και εμείς κάτι δικό μας αντίστοιχο του κολοσσού και να πετάξουμε τις παρωπίδες της Αμερικλaνιας...Το θέμα είναι να περάσει στο πετσί του καταναλωτή και να στηρίξει τα εγχώρια προϊόντα και αν είναι δυνατόν να μην σταθεί μόνο στο συγκεκριμένο ΑΛΛΑ σε όλα.. συμπεθερουλα μου... Last edited by jtnakos; 14-02-2013 at 11:44. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Η αλήθεια είναι ότι η εταιρία έχει μπει δυναμικά στην αγορά με το προϊόν τις και τώρα με την cola ακόμα περισσότερο!!!Εμείς πρέπει να το στηρίξουμε κάτι που σιγά σιγά μας γίνεται συνήθεια!!!Μακάρι να αποζημιωθούν οι κόποι όσων προσπαθούν!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπράβο τους
αν και δεν μου αρέσει τόσο η επωνυμία... Να μην μείνουμε όμως στα καλά λόγια. Ας την προτιμήσουμε ως καταναλωτές. |
|
|||
|
|||
πόσο κοστίζει το μπουκάλι ρε παιδιά;είναι ανταγωνιστική η τιμή; υποθέτω ότι όλοι θα δίναμε κάτι παραπάνω για να ενισχύσουμε ελληνική εταιρεία, αρκεί να μην είναι πολύ ακριβότερη. επίσης, με το πατροπαράδοτο σκάτς, τι λέει;!
|
|
|||
|
|||
Τώρα μένει να βρει την ανάλογη υποστήριξη από όλους
|
|
|||
|
|||
Άντε λοιπόν!Με έχουν ζαλίσει..ακόμα και 60 (ή 80..δεν θυμάμαι ακριβώς ρε παίδες!) χιλιόμετρα περίπου από τη Zagora, δίπλα σε μία πηγούλα όασης(με 19 και κάτι φοίνικες)(Μου βγήκε η πίστη να πάω με το "τανκερ" και πάνω που είπα έρημος...Μαρόκο..), στη μέση του πουθενά...κουτάκι κακακόλα!!!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο σε ολες τις προσπάθειες των ελληνικων εταιριων!
Έχουμε και την Πατρινη ΛΟΥΞ πολύ καλή και μονιμα βραβευμένη απο διεθνείς οργανισμούς. Και με κερδισμένο δικαστήριο για αθέμιτο ανταγωνισμό απο την 3Ε coca cola. Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|