|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Δεν #####, δεν #####!!!
Παει ενας τυπος σ εναν γιατρο σεξολογο και του λεω:
- Γιατρε μου σωσε με. Δεν #####, δεν #####ω!!! - Παρε αυτα τα χαπια, του λεει ο γιατρος, και θα σωθεις.Και ελα σε μια βδομαδα Περναει μια εβδομαδα και ξαναπαει στον γιατρο. - Γιατρε μου σωσε μεεε. Δεν #####, δεν #####ωωω!!! Προβληματισμενος ο γιατρος του λεει: - Παρε αυτα τα χαπια. Ειναι η τελευταια λεξη της φαρμακευτικης. Θα σωθεις. Και ελα σε μια εβδομαδα παλι. Περναει παλι μια εβδομαδα και ξαναπαει στον γιατρο. - Γιατρε σε παρακαλωωω. Δεν #####, δεν #####ωωωω!!! Παλι προβληματισμενος ο γιατρος σκεφτεται κατι πολυ ακραιο. - Μαιρη, ελα εδω, λεει στην γραμματεα του. Παρε την γραμματεα μου, μπες στο δωματιο και προσπαθησε να την #######ς. Περνανε 2 ωρες και ο τυπακος μεσα στο δωματιο ειχε αλλαξει τα "φωτα" στην γραμματεα. Βγαινει εξω. - Τι εγινε; λεει ο γιατρος. Πως πηγε; - Ολα καλα γιατρε μου. Της αλλαξα τα "φωτα". - Μα εσυ μου ειπες οτι δεν πηδας; Τι εγινε τωρα; Λεει προβληματισμενος ο γιατρος. - Ε, αμα βρω #####!!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δεν #####, δεν #####!!!
Επειδη το ανεκδοτο το εσκισε η λογοκρισια, η λεξη στα καγκελα φανταζεστε ποια ειναι.
|
|
|||
|
|||
καταλαβαμε,καταλαβαμε
|
|
|||
|
|||
εεεεε τι χαζοι ειμαστε ;
Μασάς .............δεν εννοει ; |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
:sm5:
|
|
|||
|
|||
Σωστός ο παίχτης.....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γυναίκες: Δεν μπορουμε να τις καταλάβουμε, γιατί... | Alext | Χιούμορ | 4 | 26-06-2009 22:29 |
Η φιλία δεν είναι παντοτινή | skippybi | Διάφορα | 8 | 08-06-2009 21:01 |
Δεν της χαριστηκε... | georgekostas | Διάφορα | 12 | 29-05-2009 20:36 |
Δεν παίρνεις μπροστά | wolferin | Ανέκδοτα | 7 | 19-05-2009 16:59 |
Δεν πειραζει | wolferin | Ανέκδοτα | 5 | 11-02-2009 20:54 |