|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ABS αυτός ο "άγνωστος"...
Εδώ και έναν μήνα άρχισε το ABS να μου "κάνει κόλπα". Εν κινήσει, κατά την διάρκεια φρεναρίσματος σπανίως, "πετούσε" το ABS εκτός λειτουργείας, άναβε η ένδειξη του ABS σαν τρελλό και επίσης η ένδειξη του κόκκινου τρίγωνου. Είχα φρένα, αλλά όχι συνδυασμένη πέδηση, χωρίς τον ήχο του σερβό. Έσβηνα, και έφευγα, μιας και η ένδειξη έσβεινε και είχα κανονικότατα φρένα... Κατά την διάρκεια των Ασφάλτινων Βουνών πρέπει να απενεργοποιήθηκε πάνω από 5 φορές, οπότε "χεσμεντέν" εις την λαϊκήν και χαλλλαρά...
Χθες το βράδυ, μου πέταξε το ABS, αλλά όταν το ξαναέσβησα και το έκανα εκκίνηση, τα μοτεράκια του σερβομηχανισμού ακουγόταν μόνιμα και η ένδειξη δεν έλεγε να σβήσει... Οι καλά γνωρίζοντες και οι παθόντες τι λένε; Παρεπιπτώντος, σε ερώτηση μου σε μηχανικό, μου είπε ότι η μονάδα μάλλον τα έπαιξε. Εγώ μάλλον τα έπαιξα περισσότερο...!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ABS αυτός ο "άγνωστος"...
Αμάν...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χρήστο την προηγούμενη βδομάδα κόλλησε και μένα και τελικά ήταν η μανέτα ξεβιδωμένη!!!
10άρακι κόντρα από κάτω και από πάνω νομίζω 8ράκι allen και σφίξτε μπας και στρώσει!! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ Στέφανε, αύριο θα το κοιτάξω!
|
|
|||
|
|||
Τι έγινε ; Κανένα νέο !!!!
|
|
|||
|
|||
Δυστυχώς, δεν ήταν καμία βιδούλα της μανέτας χαλαρή, ούτε όμως και η φισούλα της μανέτας για την οποία μου υπέδειξε ο φίλος Τάσος (tasospan)...
Αναμένω νέες υποδείξεις... |
|
|||
|
|||
Υγρά φρενών στην μονάδα έχεις αλλάξει κανονικά ;
Μέσα στο χρόνο ; Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Πέτρο αληθεύει οτι φτιάχνει κάποιος το Σέρβο αλλάζοντας μοτερακια
|
|
|||
|
|||
Υγρά φρένων αλλάχθηκαν όπως ορίζει το εγχειρίδιο της bmw, στος 40000 χλμ και τώρα έχω 70000 χλμ...
|
|
|||
|
|||
Αδερφέ Αστο το μανιουαλ κάθε χρόνο Αλαγη γενική απο την μονάδα
|
|
|