|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
DUNLOP SPORTMAX ROADSMART2
παιδια θα θελα τι γνωμη σας για τα συγκεκριμενα ελαστικα γιατι θελω να τα φορεσω στι μπεμπα μου και τι τιμη εχουν.Ευχαριστω και καλεσ βολτες σε ολους και παντα με ασφαλεια.
|
|
|||
|
|||
Έχουν έρθει ;
Νομίζω αναμένονται μέσα στο μήνα. Από κριτικές πάντως λένε ότι είναι πολύ καλά ειδικά στις στροφές και την βροχή. Να δούμε αν θα έχουν αντοχή σε πολλά χλμ. Κάτι που το προηγούμενο μοντέλο roadsmart I δεν είχε. Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
|
|||
|
|||
Απάντηση: DUNLOP SPORTMAX ROADSMART2
Πέρυσι τον Αυγουστο πήρα από το ΟΚ Wheels θεσσαλονίκη τα λάστιχα που αναφέρεις αλλά μάλλον τα roadsmart 1. Μέχρι στιγμής το λάστιχο πολύ καλό ακόμα και στην βροχή. Με δύο γόμες και σχετικά μαλακό. Το θέμα είναι ότι είναι καθαρά ασφάλτινο λάστιχο και κατά την άποψη μου δεν συμβαδίζει με την on-off φιλοσοφία του GS. Έστω και λίγο χώμα είναι κρίμα να μπεί και ίσως και επικίνδυνο. Η τιμή ήταν στα 240 ευρώ με την έκπτωση που έχουμε.
|
|
|||
|
|||
Ειχα βάλει το 1 στη μοτο μού.δε λέω καλό αλλά τρώγεται παρα παρα πολύ γρήγορα.από τη μέχρι τώρα εμπειρία σε ελαστικα για μένα αυτό που συμπεριφέρεται καλύτερα είναι το pirelli scorpion νομίζω λέγεται.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Εγώ πάλι στο δικό μου 1150GSπως έκανα 23.000 χλμ και είχαν ακόμη;
Αυτά τα λάστιχα έχουν όλο το πακέτο και θα δοκιμάσω και τα επόμενα (Roadsmart 2} στις καινούργιες διαστάσεις από τις 17άρες ζάντες που έχω πλέον στο GS. Θα ενημερώσω για την γνώμη μου μετά την αλλαγή στο τέλος του μήνα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Τα εχω σε 17άρες ζάντες απο τον 12 κατο με 5000 χλμ. ειμαι ευχαριστιμενος. απο Περιστερα με 315 ευρα.
|
|
|||
|
|||
τελικα ηρθανε για το 1200 αρι (19 μπροστα) αυτα τα λαστιχα? περιμενω να τα βαλω και εγω !
|
|
|||
|
|||
Τι ρωτάς ρε xampo? Αφού το πρώτο ζευγάρι που θα βγει από την αντιπροσωπεία της Dunlop προς τα λαστιχάδικα, το έχω καβατζώσει! Άρα για να μην το έχω βάλει ακόμα εγώ, ΔΕΝ έχουν έρθει
|
|
|||
|
|||
Τελικά οι 17άρες διαστάσεις, πονάνε στη τσέπη ακόμα και στα λάστιχα. (άκου 315!!!) Σε 19-17 θα έχουν το πολύ κάνα 260άρι.
|
|
|||
|
|||
Σωστος......
spitiko Chania |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Dunlop Roadsmart σε 1200gs | vasilisGS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 43 | 23-04-2012 02:52 |
DUNLOP TRAIMAX TR91 | squad | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 05-04-2012 14:05 |
Κάνουν τα dunlop σε varadero ? | ltsiorak | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 04-05-2011 13:10 |