|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Την άλλαξα....
Αγαπητοί συνφορουμίτες, χθές αντικατάστησα στην μοτό μου την πίσω "μαμά" ανάρτηση με την Ohlins BM 606. Mετά από 3,5 χρόνια κ 80.000 km συνεργασίας με την "μαμά ανάρτηση", θεώρησα πώς ήρθε η ώρα της....
Στις standard εργοστασιακές ρυθμίσεις, η μοτό μου φάνηκε ότι ψήλωσε λίγο.... Την έχει βάλει κάποιος άλλος? Υπάρχει κάποια πληροφόρηση για κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να δώσω προσοχή? Διάβασα το manual κ θα προσπαθήσω να διορθώσω κάτι άν χρειαστεί σύμφωνα με αυτό... Jefe |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Την άλλαξα....
Είχες esa ;;;;;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
kαλοριζικη και καλοταξιδη......
τιμουλα κλπ;;;;;; για να περνω σειρα,αν και με 94000 χλμ,δεν με προβληματιζει |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
950€ το υλικό, κ 30€ η εργασία... Jefe |
|
|||
|
|||
μονο.........
λεφτα υπαρχουν..... δεν πειραζει φιλαρακι,σου εχει χαρισει τοσο ομορφες στιγμες.....χαλαλι |
|
|||
|
|||
Καλορίζικη !
|
|
|||
|
|||
Αγαπητε....950 Ε πολλα....τουλαχιστον 300 Ε κατω...απο εξω...Δεν θελω να φανω εξυπνακιας η κουτοπονηρος αλλα στους καιρους που ζουμε καλο ειναι να το ψαχνουμε λιγο...Καλα χιλιομετρα!!!
|
|
|||
|
|||
Αγαπητε....950 Ε πολλα....τουλαχιστον 300 Ε κατω...απο εξω...Δεν θελω να φανω εξυπνακιας η κουτοπονηρος αλλα στους καιρους που ζουμε καλο ειναι να το ψαχνουμε λιγο...Καλα χιλιομετρα!!!
Φιλικα!!! |
|
|||
|
|||
ενα μονο να εχεις κατα νου......
να κανετε πολλα πολλα πολλα και ομορφα ταξιδια μαζι!!!! καλοταξιδοι!!! quiz... η πρωην εφτασε nord cap! η.....νυν.....που θα φτασει;.....!!! (η εργασια ειναι οκ...αλλα εχω την εντυπωση οτι η αναρτηση ηταν λιγο....βαπορισια....) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
T 800 CDI Την γνωριζετε? | panagiotis.farmer | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 30-01-2011 10:16 |
Την βοηθεια σας..... | Ακιs | Τεχνικά θέματα διάφορα | 38 | 25-12-2010 04:01 |
Την γνωμη σας........... | riko46 | Πολιτισμός | 4 | 10-10-2010 15:04 |
Την άποψή σας | sakis656 | Ένδυση | 13 | 03-02-2010 19:37 |
Την γνώμη σας παρακαλώ !!! | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 15-11-2009 19:14 |