|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
κράνος GIVI
μου έκλεψαν το κράνος και μπήκα στο ψάξιμο για νέο.
Είδα αυτό και το ερωτεύτηκα, ξέρει κάποιος που μπορώ να το δοκιμάσω μια και δεν το βρήκα πουθενά στην Αθήνα? Και αν έχετε γνώμη για το συγκεκριμένο να την ακούσουμε |
|
|||
|
|||
Απάντηση: κράνος GIVI
Άντρεατο πήρα και το έδωσα απευθείας ........Ωραιο κράνος αλλά πολύ.θόρυβο ρε παιδί μου 2 δεν έχει μεταλλικό κούμπωμα....δεν κάνει για τόσο μεγάλη μηχανή είναι για κανένα σκούτερ .
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μην με απογοητεύεις βρε Θεολόγε……. Γενικά έκανε θόρυβο ή μόνο ανοικτό? Από πού το πήρες? Τι άλλο μου προτείνεις ? |
|
|||
|
|||
Έπαιζα μπάλα (5χ5) και το άφησα σε ένα τραπέζι μπροστά από την πόρτα του γηπέδου, δηλ. δίπλα μου. , μεγάλη βλακεία που δεν το ππήρα κοντά μου, αχ πάνε 180€ αλλά εγώ είμαι καλά και θα πάρω άλλο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Οχι ρε γαμώτο κρίμα βρε Αντρίκο! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αντρικό τον θόρυβο τον έκανε κλειστό, αλλά πολύ θόρυβο. Τώρα τι να σου προτείνω σε flup pap για καλό ένα είναι ........Το c3 ακριβό αλλά καλό και ήσυχο ....!!!!!
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα..φοβερό να σου κλέβουν την περιουσία σου..ειδικά τώρα..Εχω το x-modular Givi..οταν ειναι κλειστό δεν έχει θόρυβο..βέβαια δεν έχω μέτρο σύγκρισης με το c3 που όμως ειναι πολύ πιο ακριβό και δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ!!
|
|
|||
|
|||
Έχω το ίδιο κράνος σε μαύρο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εχει πολύ μεγαλη ζελατινα και φοβερό εύρως ορατότητας. Γενικώς δεν μου κάνει θόρυβο. Και το έχω και για μέσα στην πόλη και για ταξίδια. Βέβαια πιστεύω ειναι και θέμα μηχανής και ύψους αναβάτη.
Μπορώ άμα θέλεις να βρεθούμε να στο δώσω να το βάλεις να το δοκιμάσεις ! (μέγεθος M 58) - Να φανταστείς εμένα μου είναι και λίγο μεγάλο. Επρεπε να πάρω το small. Ότι θέλεις πές μου |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΒΑΣΕΙΣ ΠΛΑΙΝΕΣ GIVI | griv_gs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 21-03-2011 20:25 |
Σαμάρια Givi | billy_bmw | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 05-07-2010 22:08 |
ΒΑΛΙΤΣΑ GIVI 52 L | lempoi | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 13-02-2010 10:23 |
ΒΑΛΙΤΣΕΣ GIVI | GSakias | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 11 | 28-07-2009 11:21 |
ΒΑΛΙΤΣΕΣ GIVI | GSakias | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 22-05-2009 12:23 |