|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πωλείται μια ελληνική Lamborghini Countach με 15.900 ευρώ
Είπαμε με την κwλwκρίση να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Αλλά όχι και αυτό. Διαβάστε για να καταλάβετε.
Πωλείται μια ελληνική Lamborghini Countach με 15.900 ευρώ Δημοσιεύθηκε από Autoblogger στις 10 Δεκ 2012 - 13:07 | 7Σχόλια Στα χρόνια της κρίσης, στην Ελλάδα μπορείς να βρεις ακόμη και supercars περασμένων δεκαετιών σε πολύ χαμηλή τιμή. Για παράδειγμα αυτή η Lamborghini Countach Evocation του 1980 η οποία πωλείται για μόλις € 15.900. Η Countach έχει ιστορικές πινακίδες και έτσι εξαιρείται από τα τέλη κυκλοφορίας και από τις φωτογραφίες δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Πηγή: Car | Thanks for the tip, Αλέξανδρε] |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλείται μια ελληνική Lamborghini Countach με 15.900 ευρώ
λόιπον διαστροφικη σκεψη: βαζουμε ρεφενε απο 1 χιλιαρικο και να το ξεσκισουμε στα παντιλικια και στις καγκουριες και μετα να το στουκαρουμε ετσι να γουσταρουμε..και αμα δε διαλυθει τελειως το βαζουμε και φωτια????? ελα να ακουσω κι αλλες ιδεες, παλια που ειχαμε κανει την κουβεντα (δε περιμεναμε οτι θα βγει κιολας) ενας φιλος μου ελεγε να βαλουμε για ντελιβερυ αυτοκινητα που θα δημοπρατουνταν
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εμένα μου μοιάζει με replica.
Δάπεδο και μηχανικά μέρη από άλλο μοντέλο και φορεμένα τα εξωτερικά πάνελ (φάιμπεργκλας συνήθως) που μοιάζουν με του πρωτότυπου. |
|
|||
|
|||
Και εμένα ψιλομουφα μου φαίνεται η υπόθεση...
|
|
|||
|
|||
Είναι και δεξιοτίμονο.
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
χα κι ομως εγινε ηρθε τυπας σημερα απο το μαγαζι να παρει ενα ποδηλατο και μου ειπε εχω το αμαξι εξω να το βαλουμε .... οταν ειδα οτι ηταν μια μερσεντες του προτεινα να το στειλω εγω και μετα ειδα το πορτ μπαγκαζ.............. ηταν γεματο μικρα ξυλα απο το προηγουμενο του φορτιο ,και το συμπερασμα ηταν οτι <<το αυτοκινητο ειναι για να με υπηρετει και οχι εγω αυτο>>
|
|
|||
|
|||
Μοιάζει … αλλά δεν είναι !!!
|
|
|