|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ενα βίντεο που όλοι πρέπει να δούμε...
Δεν θα ήθελα να χαλάσω κανενός την ημέρα και την διάθεση αλλά είναι κάτι που μόνο όταν δούμε τι πραγματικά συμβαίνει μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε πόσο μεγάλο κακό μπορεί να προκαλέσουμε!!!
Προσπαθήστε να το δείτε ως το τέλος |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ενα βίντεο που όλοι πρέπει να δούμε...
Άκρως ανατριχιαστικό αλλά και συνάμα ένα πολύ δυνατό μήνυμα σε όλους μας για το πως πρέπει να οδηγάμε το οτιδήποτε έχει τροχούς . Να μην συμβεί ποτέ σε κανέναν άνθρωπο αυτά πού είδα . |
|
|||
|
|||
Μεγάλη προσοχή στους δρόμους.
|
|
|||
|
|||
Tο έχω ξαναδεί κ πιστεύω ότι μας μεταφέρει καταστάσεις που έχουν συμβεί σε συνανθρώπους μας, αλλά εμείς δεν τα πήραμε είδηση! Χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιά να μην ζήσουμε κάτι ανάλογο κ είθε κανένας γνωστός μας ή οποιοσδήποτε άλλος να μην εμπλακεί σε κάτι τέτοιο....
Jefe |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ψυχοφθόρο..
|
|
|||
|
|||
Πολύ χρήσιμο. Και τα υπόλοιπα αν τα δει κανείς από το ανάλογο site της ΤAC. Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι ‘κρατάω τα άλογά μου’ αμέσως μετά από ατύχημα, που έχω δει. Το κράτημα αυτό όμως σβήνει σιγά – σιγά με την πάροδο του χρόνου.
Όταν σαν τσογλάνι και εγώ πρωταγωνίστησα σε ένα τέτοιο ατύχημα την πρωτοχρονιά του 1994, με πήγαν στο ΚΑΤ. Εκεί είδα πράγματα, που με έκαναν να μην ‘ανοίγω’ το γκάζι για αρκετό καιρό. Όταν πέρναγε αυτή η ενέργεια του 'φαρμάκου', ξαναπήγαινα. Περιδιάβαινα τους θαλάμους, ποιος θα με ρώταγε τι έκανα εκεί?, και ανανέωνα την επήρεια του φαρμάκου για τον επόμενο μήνα, με αυτά που έβλεπα. Λειτουργούσε. Τώρα μεγάλωσα. |
|
|||
|
|||
σκεφτειτε οτι καποιοι ανθρωποι φευγουν απο το σπιτι τους για δουλεια ,για βολτα ,και δεν γυρνανε πισω ειναι τραγικο αν το αναλογιστουμε ....
|
|
|||
|
|||
Δεν ξέρεις τι θα σου φέρει το επόμενο δευτερόλεπτο, γι'αυτό ζήσε τη ζωή σου όσο μπορείς, πάντα με προσοχή και αγάπη για την ίδια σου τη ζωή!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μία ταινία που πρέπει να δείτε. | diomiles | Ζώα | 8 | 27-01-2011 22:08 |
Νόμοι που πρέπει να γνωρίζετε | MARK | Χιούμορ | 10 | 28-12-2010 16:25 |
''Πράγματα που πρέπει να προσέχετε'' | MARK | Επικαιρότητα | 5 | 18-12-2009 23:41 |
πράγματα που πρέπει να προσέχετε | Alext | Χρήσιμα | 8 | 17-11-2009 13:56 |
Περί του κράνους ο λόγος...Ας δούμε το βίντεο... | riko46 | Κράνη | 10 | 11-10-2009 21:50 |