|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κυριακη 14-2-2010 μικρη χωματινη αποδραση
Καλησπερα,
Επειδη δεν πηγα πουθενα το τριημερο, επειδη εχω καιρο να κανω χωμα και επειδη βαριεμαι, λεω να παω μεχρι την Ψαθα αυριο. Επειδη εχω κατι δουλειες αυριο πρωι-πρωι, λεω να παω κατα τις 12μμ. Ετσι κι αλλιως η διαδρομη ειναι μικρη. Σε δυο ωρες το πολυ θα ειμαστε εκει. Πινουμε ενα καφε και αν θελουμε γυριζουμε απο χωμα παλι. Οσοι θελουν, ας μου στειλουν ενα pm να δωσουμε σημειο συναντησης. Κατα πασα πιθανοτητα βεβαια θα ειναι στο περιπτερο Χαιδαριου. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κυριακη 14-2-2010 μικρη χωματινη αποδραση
Πόση ωρα είναι η χωμάτινη;;;;Για να κανονίσω τι ωρα θα είμαι πίσω.Υπάρχει και η οικογένεια
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εχεις και pm. |
|
|||
|
|||
Άντε βρε Ηλία!
Μετά τα τελευταία, σου χρειάζεται λίγο να ξεσκάσεις! Καλά να περάσετε... |
|
||||
|
||||
Kαλή βόλτα παιδιά ....
|
|||
|
|||
Τελικα αυριο μπορω 10πμ.
Αρα οσοι θελουν να ερθουν 10πμ στο περιπτερο Χαιδαριου. Το πολυ 1μμ πρεπει να ειμαι πισω, αρα η βολτα θα ειναι γρηγορη. Οχι γρηγορη σε ταχυτητα φυσικα. |
|
|||
|
|||
Η οικογένεια δεν αφήνει πολλά περιθώρια για βόλτες.
|
|
|||
|
|||
Η βολτουλα εγινε.
10πμ συναντηθηκα στο περιπτερο Χαιδαριου με τον Κωστα (kostastenere) και κατευθυνθηκαμε προς Ψαθα. Η διαδρομη γνωστη για τους μυημενους και παρα πολυ καλη, απο πλευρας συνθηκων. Φωτογραφιες λιγες. Στο κλασικο σημειο, οπου οταν εχει βρεξει ο δρομος γινεται λιμνη. Κωστα σ' ευχαριστω για την παρεα. Το tenere ειναι πολυ ομορφο μηχανακι, ειδικα οταν βρισκεται σε τετοιο χωρο. Ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα. |
|
|||
|
|||
Μπράβο για το κουράγιο, αν μπορείς βάζεις την διαδρομη στο google map να τη δουμε όλοι?
|
|
|||
|
|||
Ηλία η εκδρομούλα ήταν πολύ ωραία και χαλαρωτική, η παρέα πολυ καλή, και είμαι σίγουρος πως θα τα ξαναπούμε σε επόμενη χωματινη αποδραση, η ακόμα και ασφάλτινη! Α μην ξεχάσω , και η λάσπη πολύ νόστιμη αφου έφαγα αρκετή!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Και εγενετο χωματινη...! | emix | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 06-12-2009 19:15 |
Κυριακη 15/11 εντουραδα | emix | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 18 | 18-11-2009 20:15 |
καλημερες,καλησπερες &καληνυχτες-Κυριακη 20 Σεπτεμβριου 09 !!!! | Dionisis | Μια καλημέρα είναι αυτή | 32 | 21-09-2009 02:11 |
Χωματινη αποδραση Ορεινη Ναυπακτια 29-3-2009 | emix | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 7 | 24-03-2009 01:34 |