|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πως την γλιτώνεις από σίγουρη κλήση....
Έτρεχε ο τύπος στη εθνική οδό με αυτοκίνητο υπερπολυτέλειας (Mercedes και βάλε) με 200 και πάνω οπότε τον κυνηγάει και τον σταματά ένα τροχονόμος ατσαλάκωτος και φρεσκότατος στο σώμα!
Αστυνομικός : Κύριε τρέχτε με υπερβολική ταχύτητα άδεια, δίπλωμα παρακαλώ! Οδηγός : Ναι το ξέρω ξέρετε βιάζομαι και είμαι και με κλεμμένο αυτοκίνητο! Αστυνομικός : Κλεμμένο? Οδηγός : Ναι τώρα αν θέλετε στοιχεία μια στιγμή να δω στο ντουλαπάκι γιατί όταν έβαλα το πιστόλι μου μέσα είδα κάποια εγγραφα! Αστυνομικός : Τι πιστόλι οπλοφορείς? Οδηγός : Φυσικά πως θα σκότωνα τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου? Αστυνομικός : Τον σκότωσες? Οδηγός : Τα ίδια θα λέμε το πτώμα είναι στο πορτ μπαγκαζ! Άμεσα ο αστυνομικός δίνει σήμα και μαζεύεται όλη η αστυνομική διεύθυνση Θεσπρωτίας ! Διευθυντής: Που είναι το πιστόλι ρε αλήτη? Που είναι το πτώμα? Οδηγός : Ποιό πιστόλι κοιτάχτε, ψάχτε ούτε νυχοκόπτη δεν έχω! Και για ποιό πτώμα μιλάτε? Διευθυντής: Του ιδιοκτήτη του οχήματος, για άνοιξε το πορτ μπαγκάζ! Οδηγός : Μα το αυτοκίνητο είναι δικό μου η άδεια είναι στο ντουλαπάκι! Ανοίγουν το πορτ μπαγκάζ, ψάχνουν το αυτοκίνητο, και κάθολη την διάρκεια υπάρχουν ακροβολισμένοι αστυνομικοί που σημαδεύουν τον οδηγό. Οπότε ο οδηγός φανερά ενοχλημένος αρχίζει να φωνάζει: ΜΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΟΠΛΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΦΟΝΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΤΡΕΧΑ ΚΙΟΛΑΣ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πως την γλιτώνεις από σίγουρη κλήση....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
το σκοτώνεις ή δεν το σκοτώνεις ? ? ?
|
|
|||
|
|||
Πέτρο, καλό!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πως θα σηκώσετε την μοτοσικλέτα | leonidas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 57 | 14-10-2009 10:02 |
οσμή καμμένου από την εξάτμιση... | GS_maniac | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 27-05-2009 15:19 |
Πως μπορούμε να πλύνουμε τα μπουφάν από Cordura | riko46 | Ένδυση | 23 | 22-02-2009 22:56 |
Υβριδική μοτοσυκλέτα 2WD από την ΚΤΜ! | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 13-01-2009 17:03 |
Νόμιμο το «χάκινγκ» από την αστυνομία στην Αγγλία | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 09-01-2009 15:26 |