|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
πληροφοριες για αφυγραντηρα
Παιδιά αν ξέρει κάποιος κάτι για το θέμα αυτό ας ΜΗΝ διστάσει και με το χέρι στην καρδιά ας απαντήσει...ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ....
Λοιπόν το πράγμα έχει ως εξής....Αλλαχτήκαν τα κουφώματα και μπήκανε συνθετικά με αποτέλεσμα να Μην αερίζεται το σπίτι κανονικά και αυτό να έχει ως συνεπεία υγρασία-μούχλα σε διάφορα μέρη του ταβανιού....Το σπίτι είναι κατασκευής του 70 και η μόνωση δεν είναι ούτε καν η στοιχειώδες....ο κάτω όροφος μάλιστα είναι με πετροντουβαρο πάχος 60cm+ Ρωτάω λοιπόν αν ξέρει κάποιος κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά (μάρκα-κατανάλωση-αξιοπιστία-τιμή) για κάποιο μηχάνημα μιας και εγώ έχω ΜΑΥΡΑ μεσάνυχτα.... Τα m2 του σπιτιού είναι 150 περίπου βρήκα κατι σαν αυτόν...και αυτόν ψάχνω σωστά η κοιτάω λάθος.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.. Last edited by jtnakos; 12-12-2012 at 16:22. |
|
|||
|
|||
Επειδή και εγω το ψάχνω για να αγοράσω, έχω καταλήξει στον delonghi DES 16 ew. Τσέκαρε τον αν θες.
Σημ. Την μούχλα μη την καθαρίζεις με χλωρίνη αλλα ειδικό αντιμουχλικό. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: πληροφοριες για αφυγραντηρα
ΓιανΝάκο για τους συγκεκριμένους που προτείνεις, δεν έχω άποψη.
Εγω χρησιμοποιώ στη δουλειά τρεις συσκευές της Vortice (Deumido 10). Τιμές βρήκα εδώ, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν ή αν κυκλοφορεί ακόμα το συγκεκριμένο μοντέλο. Δουλεύουν απροβλημάτιστα απ' το 2006. Έχω την εντύπωση οτι αφύγρανση κάνουν όλα τα κλιματιστικά αν επιλέξεις το mode της σταγόνας. |
|
|||
|
|||
Γιαννη επειδη εχω ζησει τον αφυγραντηρα σε πληρη λειτουργια στο ιστιοπλοικο φροντισε να εχει υποδοχη που να συνδεεται με σωληνα που στελνει την 'παραγωγη' στην αποχετευση γιατι αλλιως θα βαρεθεις να αδειαζεις τον κουβα του.
Θα δω τη μαρκα το απογευμα και θα σου πω μιας και δουλευει 7 χειμωνες τωρα ασταματητα και απροβληματιστα. Last edited by paschalis; 12-12-2012 at 17:10. |
|
|||
|
|||
Γιαννακο εχεις ρωτησει και σου ειπανε οτι θα κανεις δουλεια με το μαραφετι παρ ολο που δεν εχεις μονωση?και με τετοιο βαθμο υγρασιας που εχεις μεσα τωρα?
δεν το κοιτας μηπως ειναι καλυτερα να βαλεις προτεραιοτητα την μονωση της πανω πλακας τουλαχιστον? γιατι το να μπαζει υγρασια απ την μια και συ να προσπαθεις να την βγαλεις απ την αλλη... Last edited by giamil; 12-12-2012 at 20:14. |
|
|||
|
|||
Καταρχην να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent by george via Tapatalk |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μια φιλη της γυναικας μου ειχε ακριβος το ιδιο προβλημα και με τον αφυγραντηρα ειδε ασπρη μερα τωρα τι να πω...?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αφρο χωρις να βαλετε πριν κατι για εμποτισμο της πλακας να κλεισουν οι οποιες ρωγμες?
Εγω στο ειπα απ την αποψη οτι τα μηχανηματα αυτα προφανως ειναι για να δουλευουν υπο κανονικες συνθηκες...αλλα εσυ φαινεται οτι εχεις εξτριμ συνθηκες υγρασιας... μην το παρεις και πεταξεις τα λεφτα σου δηλαδη οχι τιποτα αλλο.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|