|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
RX7 & Drift: Βίντεο... φωτιά!
Ένα βίντεο… φωτιά δημοσίευσε η Red Bull, με πρωταγωνιστές ένα «παροπλισμένο» Mazda RX7 750 ίππων και τον πιλότο Mad Mike Whoddett. Απολαύστε το…
Αντιγραφη:autotriti Για τον φιλο Γιαννη απο τα Χανια. RX7 & Drift: Βίντεο... φωτιά! - YouTube |
|
|||
|
|||
Απάντηση: RX7 & Drift: Βίντεο... φωτιά!
|
|
||||
|
||||
Οργώνει το εργαλείο ...
|
|||
|
|||
Sorry αλλα ειναι Κ@υλα!
|
|
|||
|
|||
Τωρα τι να πω? Οτι μου αρεσε? Οταν εχεις λιωσει τη βιντεοκασσετα με το παρακατω βιντεο
...ολα τα υπολοιπα φαινονται λιγα και ....σικε! |
|
|||
|
|||
Και αυτη πρεπει να ειναι η ταχυτερη αναβαση του pike's peak...
|
|
|||
|
|||
Φιλε μου δεν συγκριναμε αυτο το βιντεο με το pikes peak που στην τελικη ειναι αγωνας! Το βιντεο αυτο δεν ειναι αγωνας και ειναι ενα αμαξι στημενο για drift...μην τα μπερδευουμε
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλά και αυτά σε ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
κατοχος rx8 απλα να πω οτι το βιντεακι αλλα και η μετατροπη του μοτερ ειναι απλα μια ονειρωξη για εμενα..... και ας εχω και ενα μοτερ rx7 fd3s στην αποθηκη μου σχεδον ετοιμο για τοποθετηση στο 8αρι.....σχεδον ομως
ψαξτε και βιντεακια της redbull σε rx8....και ονειρα γλυκα.... |
|
|||
|
|||
και για να συμπληρωσω το πορνονειρο σκεφτειτε οτι το ριμαδι ειναι τετραροτορο τετραπεταλουδο ατμοσφαιρικο, λογικα στροφαρει πανω απο 11.000στροφες οπου και 1000ss να εχεις απλα ντρεπεσαι να ανοιξεις διπλα του!!!!
|
|
|