|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Motosyberia.com
Έχω κολήσει άσχημα....
η περιπετειώδης πορεία 3 Πολωνών προς Ανατολάς! Σας μοιάζει με κάτι πολυδιαφημισμένο κ glamorus, εμένα ναι! Βασίλη, Μπάμπη και όλοι οι like, αφιερωμένο! 3 x KTM GO EAST - ADVrider Αν έχει ξαναμπεί ας πάει στο έρεβος |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Motosyberia.com
Τρομεροσ ο τροποσ που περνανε τα ποταμια …
Επίσης πολύ καλό Siberian Extreme 2010 - Back for More - ADVrider Και The BAM Road - ultimate test of man and machine - ADVrider Ακόμα Road of Bones and the Kolyma Highway - Pure Photos - ADVrider |
|
|||
|
|||
Όταν μου έστειλε ο Markas πριν από 2-3 μήνες το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό με τους "we are very aggressive polish males with strong muscles and big penises" τρελοπολωνούς χάζεψα και αποφάσισα πως είμαι κουλός. Μετά μου έστειλε και αυτό και με τελείωσε... Το γράφει ένας τύπος με nickname "metaljockey". Προς τιμήν του το AdvRider.com ονομάζει έτσι την ανώτερη βαθμολογία που μπορεί κάποιος να δώσει σε ένα θέμα (τα 5 αστεράκια).
Υπάρχουν τελικά πολλοί κουζουλοί σε αυτόν τον κόσμο.. Ευτυχώς.. |
|
|||
|
|||
θα έχουμε να διαβάζουμε λέμε.........
να σαι καλά χάρη! οι εσθονοί δεν μου φτάνουν σαν δόση.τους διαβάζω καθε βδομάδα χωρίς να μπαίνω καθημερινά,για να έχει θέμα να δώ... σαν αντιβίωση ένα πράμα... σήμερα πεταχτήκαμε μέχρι αγσαράντα και είδα στο δέλβινο επίσης 3 Πολωνούς με κτμ αλλά adv990 και μέχρι να μπω στο λινκ,έλεγα...ρε λες?? |
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε Χάρη για τη ντόπα .
Μάς έστειλες πρωί πρωί . |
|
|||
|
|||