|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κυριακή 8/4/12 ημερήσια βολτούλα στην Ανάβρα Μαγνησίας
Λίγο οι εκπληκτικές φωτό του Μαθουσάλα και του Παπασούζα, λίγο η κλεισούρα των τελευταίων μηνών, λίγο η άνοιξη και λίγο το γεγονός ότι αυτή την εκδρομή την έχω στο μυαλό μου πολύ καιρό τώρα, η απόφαση πάρθηκε και την Κυριακή 8/4/12 θα πάρω τη γυναικάρα μου τη Χρύσα (μόνιμη συν επιβάτιδα πολλά χρόνια τώρα) και θα καβαλήσουμε τη χοντρή με προορισμό την Ανάβρα.
Η διαδρομή θα είναι ίδια με τη διαδρομή των Μαθουσάλα - Παπασούζα. Ελπίζω ο καιρός να κρατήσει και να μη μας τα χαλάσει τελευταία στιγμή. Όποιος νομίζει ότι θα περάσει καλά μαζί μας, ευπρόσδεκτος. Υπολογίζω αναχώρηση από τα Everest στην Εθνική το αργότερο 08:00 - 08:15. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Κυριακή 8/4/12 ημερήσια βολτούλα στην Ανάβρα Μαγνησίας
Καλή βόλτα Μπίλυ ... περιμένουμε φωτορεπορτάζ ...
|
|||
|
|||
Το αρθρο ηταν αναμφισβητητα ακρως εθιστικο!
Καλη αποθεραπεια σας ευχομαι! |
|
|||
|
|||
Καλη βολτα παιδια ελπιζω να απολαυσουμε τις φωτο που θα βαλετε!!
|
|
|||
|
|||
Από τα κοψίδια σίγουρα θα έχετε φωτορεπορτάζ, από τη διαδρομή τι να σας πω. Αν βγάλει καμιά φωτό η Χρύσα έχει καλώς γιατί εγώ μετά από τόσο καιρό που θα καβαλήσω, θα θέλω μόνο να οδηγώ και τπτ άλλο. Αλλά ας είναι θα σας κάνω το χατήρι και θα βγάλω μερικές. |
|
|||
|
|||
Βασίλη, αν κ θέλω να επισκευτώ την Ανάβρα, δεν έχω την διάθεση τούτη τη φορά....
Σου ευχομαι καλό δρόμο κ μακαρι να ευχαριστηθείτε περισσότερο |
|
|||
|
|||
Bασίλη, γουστάρω με 1000 την Ανάβρα Μαγνησίας...
Εχω πάει, και θέλω ξανά... Μάλιστα τρέχει στο μυαλό συνέχεια αυτό το μέρος... Θα ήμουνα μέσα, αλλά έχουμε Θεσσαλική Μοτοβόλτα αυτήν την Κυριακή, αλλιώς θα τρώγαμε νηστίσιμα κοψίδια μαζί.... Καλά να περάσετε.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Κρίμα φιλαράκια, θα ήταν ψώνιο. Ελπίζω σε επόμενη βολτούλα να διασταυρώσουμε τα πιρούνια μας... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βρες το γνήσιο χρώμα της μηχανής σου | siraxanz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 27-01-2012 02:43 |
Ζελατίνα GS1200 γνήσια | lefts | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 27-10-2011 10:08 |
Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Διάφορα | 53 | 24-09-2010 00:26 |
Χαρίζονται γνήσια μελάνια(αχρησιμοποίητα) για εκτυπωτή INKJET CANON MP... | skippybi | Χαρίζεται | 18 | 14-05-2010 15:24 |
Εξατμιση γνήσια 1200GS (07) | nikos900 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 20-12-2009 17:05 |