|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γιατί ο Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική?
Γιατί ο Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική?
Γιατί ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ!!! Αν ο Χριστόφορος Κολόμβος είχε γυναίκα, θα είχε ακούσει τα παρακάτω : - Και γιατί πρέπει να πας εσύ; - Τι; Δεν μπορούν να στείλουν κάποιον άλλον; Τι είσαι εσύ; Ο μοναδικός; Χωρίς εσένα δεν γίνεται; Δεν βλέπεις ότι σε εκμεταλλεύονται;...Koροιδο... - Εσύ δεν εχεις γνωρίσει καλα καλά ούτε την οικογένειά μου και πας να ανακαλύψεις το Νέο Κόσμο; Σε ποιον τα πουλας αυτα; - Ποια στρογγυλή Γη, μωρέ; - Τι; Θα πάτε μόνο άντρες; Καλα...! - Γιατί δεν μπορώ να έρθω κι εγώ; Αφού εσύ είσαι το αφεντικό. Εμένα ποτέ δεν με πας ταξίδια. - Αν βγεις από αυτην την πόρτα εγώ την ίδια στιγμή επιστρέφω στη μαμά μου. - Τι ; Η βασίλισσα θα πουλήσει τα κοσμήματά της για να ταξιδέψεις εσύ; Για πολυ ηλιθια με περνας... Τι τρέχει με σένα και αυτήν την κολογριά; - Μην ντύνεσαι αδικα..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γιατί ο Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την
|
|
|||
|
|||
Ξεχασες το "μου φαγες τα καλυτερα χρονια της ζωης μου..." |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Γιατί δεν ήξερε που πήγαινε και όταν έφτασε δεν ήξερε που βρισκόταν. Τι μου θυμίζει αυτό |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γιατί ο Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική; | Akyla | Χιούμορ | 8 | 15-12-2011 18:21 |
«Βόμβα» Ολι Ρεν: «Φτιάξτε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες!» | ortho | Επικαιρότητα | 2 | 01-11-2011 08:28 |
Ο Κολόμβος ανακαλύψε την Αμερική επειδή ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ | thomas65 | Χιούμορ | 19 | 08-04-2011 16:10 |
Τρίχρονος έπεσε από τον 12ο... σε μοτοσικλετιστή | yannis | Διάφορα | 14 | 16-09-2009 13:58 |
15 ημερες με ιστιοπλοικο στο ΙΟΝΙΟ | gsmaniac | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 40 | 03-09-2009 16:01 |