|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ανεκδοτάρα
Μου το είπαν σήμερα και είναι ομολογουμένως πολύ καλό. Ο γραπτός όμως λόγος απέχει πολύ από τον προφορικό. Θα προσπαθήσω όμως να το μεταφέρω όσο γίνεται καλύτερα.
Είναι λοιπόν ο Κρητίκαρος που έχει ήδη 3 παιδιά και τα φέρνει βόλτα δύσκολα. Μία μέρα κατά την επιστροφή του από τη δουλειά η γυναίκα του, του ανακοινώνει πως είναι πάλι έγκυος. Τα παίρνει στην κράνα ο κρητικός και βουτάει τη γυναίκα του και πάνε σούμπιτοι στον γυναικολόγο όπου εκεί μετά από εξέταση ο γυναικολόγος συμφωνεί για την εγκυμοσύνη της κυρίας και μάλιστα τους ανακοινώνει ότι έχουν τρίδυμα. Τρελαμένος ο δυστυχής πατέρας, μέσα στην απόγνωση για το πως θα τα καταφέρει να θρέψει τόσα στόματα, ζητάει από τον γιατρό να διακόψει την κύηση. - Φίλε μου αυτό δεν γίνεται, επιστήμονας είμαι όχι φονιάς και η έκτρωση είναι φόνος. - Φόνος ξεφόνος, εγώ δεν μπορώ να ταΐσω τόσα στόματα. Κάνε την έκτρωση. - Όχι δεν μπορώ, άλλωστε σήμερα η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ που μπορώ να σου πω με ακρίβεια από τώρα το επάγγελμα που θα κάνουν τα αγέννητα παιδιά σου, στο μέλλον. - Σώπα....... και για πες..... - Να ο πρώτος θα γίνει αρχιτέκτονας, λέει ο γιατρός - Χμ αρχιτέκτονας σκέφτεται ο πατέρας, οπότε θα κερδίζει αρκετά χρήματα, έτσι θα δίνει κάτι και σε μας να μας βοηθήσει. Και ο δεύτερος???? - Ο δεύτερος θα γίνει δικηγόρος. - Αχα... δικηγόρος, αμ τότε αυτός θα βγάζει ακόμα περισσότερα από τον 1ο, οπότε θα δίνει και κάτι σε μας να μας ξελασπώσει. Καλά οκ, για λέγε και για τον τρίτο...... - Ο τρίτος θα γίνει λυράρης. - Λυράρης??? από λυράρηδες γεμάτη η Κρήτη, αυτόν να τον "καθαρίσεις". - Δεν γίνεται σας είπα κύριε, δεν το κάνω. - Το κάνω όμως εγώ λέει ο πατέρας, αρπάζει ένα σφυρί και πλησιάζει την γυναίκα του που είναι ακόμα ξαπλωμένη στο γυναικολογικό κρεββάτι. Που ακριβώς είναι ????? ρωτάει τσαντισμένος τον γιατρό .... Κι αυτός με τρεμάμενο χέρι δείχνει το σημείο στην κοιλιά της εγκύου. "Μπαμ" τραβάει μια σφυριά ο πατέρας και ξαφνικά ακούγεται μια φωνίτσα να τραγουδάει ..... (σε ρυθμό μαντινάδας): "Τσε ο πατέρας σκότωσε το αρσιτεκτονάτσι έλα έλα, το αρσιτεκτονάτσι" |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανεκδοτάρα
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με αλλες δυο, γλυτωνει και τα εξοδα της εκτρωσης!! |
|
||||
|
||||
Ψιλομακάβριο, αλλά καλό ...
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Oσους γελάτε έπρεπε να τραβηχτεί ο πατέρας σας...
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηθελαν νεκρό τον Καραμανλή | diomiles | Επικαιρότητα | 12 | 17-06-2011 15:24 |
3 νεκροί από τις ταραχές στο κέντρο της Αθήνας! | Arkas | Επικαιρότητα | 33 | 06-05-2010 10:52 |
ποντιακο ανεκδοτο | Alext | Ανέκδοτα | 4 | 02-11-2009 20:44 |
Διαφορα καλα ανεκδοτα.. | Kwstas_kef | Ανέκδοτα | 7 | 04-09-2009 17:21 |
Έκλεψαν τη νεκροφόρα και το νεκρό! | Arkas | Χιούμορ | 3 | 27-12-2008 00:43 |