|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πιο ανετη σελα για F650 GS καινουριο
Ένας φίλος έχει το καινούριο f650 gs δικύλινδρο αλλά παραπονείται πως δεν είναι άνετη η σέλα. Έχει κανείς κάποια ιδέα πάνω σε αυτό? Μήπως σε cobin κάτι?
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πιο ανετη σελα για F650 GS καινουριο
Μπορεί να κάνει και ανακατασκευή με 100 - 130 ευρώ και να είναι τέλεια η σέλα! Εγώ αυτό έχω κάνει!
|
|
|||
|
|||
Υπάρχει παλαιότερο σχετικό θέμα ψάξε το...
|
|
|||
|
|||
σου στέλνω δύο καλούς μάστορες, εγώ την δικία μου την έφτιαξα στον πρωτο. ο δευτερος είναι εξίσου καλός και ίσως πιο οικονομικός
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ StarSel - Home ίσως από τις φωτο καταλάβεις και τι έκανα στην δικιά μου. πραγματικά βολική και για μένα και για την γυναίκα μου Last edited by yns; 08-06-2012 at 23:18. Λόγος: ενσωμάτωση φωτογραφίας |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις!!! Με καλύψατε με το παραπάνω!!! Να γιατί Gs Forum!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Αν τελικα ο φιλος σου κανει καινουργια σελα βαλε μια φωτο να δουμε και εμεις....
|
|
|||
|
|||
Και βέβαια!! Μάλλον μεσα στην εβδομάδα θα το έχει φτιάξει!
|
|
|||
|
|||
Παιδιά πήγε στον Starsel και του είπε πως δεν βάζει τζελ γιατί δεν αξίζει, αλλά του προτείνει να προσθέσει απλά αφρολεξ το οποίο θα του κοστίσει 30 ευρώ μόνο. Τι λέτε??? Να το κάνει έτσι? η να πάει για τζελ? Το έχει κανείς δοκιμάσει?
|
|
|