|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Long Way Down
Πολυ τους ζηλεψα!!!!
Last edited by georgekostas; 01-11-2009 at 02:24. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Long Way Down
Egw tous zhlepsa sto round.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Τυχεροί άνθρωποι...
|
|
||||
|
||||
Ωραίοι ....
(αν δεν του είχαν στραβοκολλήσει κ το κόκαλο ...)
|
|||
|
|||
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ LWD ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΤΟ LWR
και το θεορω και πιο αυθεντικο μετα ηρθαν οι γυναικες |
|
|||
|
|||
Εχω και το round και το down και το race to dacar οποιος θελει του τα δεινω να τα δει....Α εχω και το βιβλιο.
|
|
|||
|
|||
Επιτρέψτε μου: ζηλεύω τους Ελληνες Μητσάκη/Παπαδογιάννη που πολύ πριν και χωρίς κανένα απολύτως support έχουν κάνει πράγματα πολύ σπουδαιότερα με ελάχιστα μέσα (F 650 FUNDURO το οποίο δουλεύει άψογα μετά από...350.000 χλμ).Μην "τσιμπάτε" από τα διάφορα promos και "στημένα".Και εμείς αν είχαμε πεντακόσιους νοματαίους από πίσω, με φορτηγά, γιατρούς,μασέρ,bodyguards,μαγείρους κλπ θα κάναμε "παπάδες".Δεν αμφισβητώ την προσπάθεια, κάθε άλλο, όμως μόνο το τηλεοπτικό συνεργείο...και ο νοών νοείτο
|
|
|||
|
|||
Οπως και να 'χει ομως ,αυτο που κανανε αυτοι οι δυο τυποι (ανεξαρτητος με τι τροπο) το ζηλευει ο καθενας απο εμας....Κι εμενα βασικα το Long Way Round μου αρεσε περισσοτερο..
|
|
|||
|
|||
Όντως το Long Way Round μου αρέσει και εμενα περισσότερο αλλα γούστα είναι αυτά.. Η πλακα είναι ότι στην αρχή θέλανε να το κάνουν με KTM και αλλα αρνήθηκαν να τους τα δώσουν διότι πίστευαν ότι δεν θα τα καταφέρουν και θα βλάφτει το κύρος της εταιτίας
|
|
|