|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καφεδάκι - Φαγητό στη Χαλκίδα Κυριακή 7 Ιουνίου
Τι θα λέγατε για μια πρωινή βόλτα για καφέ στη Χαλκίδα και μετά να τσιμπήσουμε κάτι σε κανένα ουζερί?
Προτείνω για την Κυριακή 7 Ιούνη αλλά επειδή τότε είναι οι εκλογές εάν θέλετε μπορούμε να αλλάξουμε ημερομηνία. Εκείνο το σαβκο θα είμαι ούτως ή άλλως Χαλκίδα οπότε δε θα είμαι στη διαδρομή μαζί σας οπότε αν το αποφασίσετε θα σας συναντήσω εκεί. Επίσης σε επόμενη φάση (εφόσον σφίξουν και άλλο οι ζέστες) μπορούμε να κανονίσουμε μεγαλύτερη εκδρομούλα για μπανάκι σε Β. Εύβοια. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καφεδάκι - Φαγητό στη Χαλκίδα Κυριακή 7 Ιουνίου
Πολύ ωραία ιδέα Γιώργο!
Εάν δεν γίνει τη συγκεκριμένη Κυριακή, θα προγραμματιστεί σίγουρα για μία από τις επόμενες! |
|
|||
|
|||
Μου μυρίζει Κάρυστος????????????????
|
|
|||
|
|||
Ωραία ιδέααλλά άν γίνει τελικά η συνάντηση στο Ξυλόκαστρο δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω και την Κυριακήβλέπεις η βόλτα στο Ξυλόκαστρο θα είναι η "παρθενική μου " με το forum
αν δεν γίνει αυτή τη Κυριακή να γίνει μια άλλη και είμαι μέσα |
|
|||
|
|||
Μια και δε βλέπω συμμετοχές μιας και το σαβκο αυτο είναι περίεργο, προτείνω η βόλτα να γίνει το επόμενο Σάββατο 13 Ιούνη ή εναλλακτικά τη μεθεπόμενη Κυριακή 21 Ιούνη.
|
|
||||
|
||||
OK Γιώργο, το μελετάμε .....
|
|||
|
|||
:sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
Περιμένω ημερομηνία για συνάντηση στη Χαλκίδα
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Να επανέλθω με την πρόταση για Χαλκίδα για την Κυριακή 28/6?
Προσωπικά ανεβαίνω σχεδόν κάθε σαβ/κο οπότε θα είμαι εκεί από Παρασκευή. Μπορούμε να δώσουμε ένα ραντεβού στη γέφυρα κατά τις 10:30 - 11:00 και να πάμε για ένα καφεδάκι και το μεσημεράκι για ουζάκι. Αυτό σημαίνει αναχώρηση από Αθήνα κατά τις 9:30 με 10:00. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι στην λίμνη ΗΡΑΙΟΥ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ * Κυριακή 24 Μαίου 09 | essel | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 29-05-2009 21:14 |
Καφεδάκι τη Κυριακή 17 Μα'ί'ου στη λίμνη Μαραθώνα!!! | PortoLeone | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 18-05-2009 10:29 |
Καφεδάκι την Κυριακή 12-4 στην Μαρίνα Φλοίσβου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 15-04-2009 15:35 |
Φαγητό μετά την πίτα της Κυριακής 15-2-09! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 10 | 22-02-2009 21:36 |
Καφεδάκι στoν Ωρωπό την Κυριακή 08/02/09 | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 44 | 12-02-2009 11:56 |