|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Μου τη δίνει που ... σε καιρό κρίσεως, ορισμένοι δεν "ρίχνουν" τις τιμές τους
Περπατώντας προχθές κ χαζεύοντας τις βιτρίνες με την γυναίκα μου,
διαπίστωσα για μια ακόμη φορά, ότι οι τιμές σε ορισμένα καταστήματα, είναι τουλάχιστον απαράδεκτες ... Σ' αυτό το ποστ, δεν θα κρίνω τις τιμές στα κολοκυθάκια κ στις ντομάτες, μιας κ υπάρχουν άλλοι πιο ειδικοί από μένα στα οπωροκηπευτικά ... Αυτό που κρίνω είναι τις τιμές των καταστημάτων ... Σε συνοικιακό μαγαζί, είδα τιμές μαγιό, τουλάχιστον υπέρογκες ... Ένα μπικίνι 85€ ??? Αν ήταν κατάστημα στο κέντρο των Αθηνών, να πεις ... άντε ... πάει στο καλό ... Έχουν υπέρογκα ενοίκια, πολλούς υπαλλήλους, πολλά δημοτικά τέλη ... Αλλά ... ένα μαγαζί της περιφέρειας ???? Και αναρωτιέμαι ... ποιά "κυρία" είναι αυτή που θα δώσει "σήμερα" αυτά τα χρήματα ??? Κ όταν λέμε "σήμερα" ... μιλάμε για μέρες ισχνών αγελάδων, με περικοπές μισθών κ συντάξεων, με την Ελλάδα να μαστίζεται απ' την ανεργία (οι μισοί σε κάθε οικογένεια είναι άνεργοι), με δραματική αύξηση φόρων, αλλά και με δυσοίωνο μέλλον ... Κ μετά μιλάμε για αναδουλειά των καταστημάτων ... ορισμένοι, είναι άξιοι της μοίρας τους ...
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μου τη δίνει που ... σε καιρό κρίσεως, ορισμένοι δεν "ρ
αστους αρχηγε, με μπολικο ελεολαδο (οχι παρθενο γιατι το ξεπαρθενεψε ο chuck norris)αρκετο αλατοπιπερο και ενα μαχαιροπιρουνο που να κοβει αρκετα γινεται η δουλεια,θα τρωνε μεχρη το 2015
|
|
|||
|
|||
Είναι απορίας άξιο ...
|
|
|||
|
|||
Νίκο, ειδικά αυτλην την αγορά (ρούχα, υφάσματα κλπ) την ξέρεις καλύτερα από τον καθένα... Αλλά έω μήπως, επειδη απευθύνονται σε γυναίκες και επειδή οι γυνάικες με αυτά κάτι παθαίνουν, μήπως και τα 85ε είναι λίγα και τα ψωνίσουν!!!
|
|
|||
|
|||
Mολις γυρισα απο μια βολτα στο κεντρο της θεσσαλονικης,
ειδα κηροπηγιο.... ντιζαϊνατο... 1841ευρω ... Ποιος...ποιος...ποιος...ποιος...ποιος...ποιος...ποιος θα το παρει; |
|
|||
|
|||
Παντού τα ίδια είναι Νίκο με τόση φτώχεια αυτοί το χαβά τους . Ενώ λίγο πολύ όλοι ξέρουμε ότι πουλάνε πολύ ακριβότερα από αυτό που πρέπει δεν πάει η αγορά με τίποτα δεν λένε να ρίξουν τις τιμές στα φυσιολογικά επίπεδα για πολλά προϊόντα . |
|
|||
|
|||
Δεν τους νοιάζει !!!
Όταν π.χ. το συγκεκριμένο μαγαζί πούλαγε για 10 χρόνια με 500 και 1000 τοις εκατό κέρδος και δεν προλάβαινε να φέρνει εμπορέυματα επειδή αδειάζανε το μαγαζί δεν θα "σκάσει" τώρα με την κρίση!! Αυτός τα έχει κονομήσει και αν δεν πάει άλλο τώρα μπορεί να πεί και μια πτώχευση για να "καθαρίσει" πιο γρηγορα ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το ίδιο συμβαίνει και στο Ηράκλειο τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο και οι τιμές στα ύψη Με τα ενοίκια να δης τι γίνεται έχουν καλήτερα να τοέχουν κλειστό από το να κατεβάσουν λίγο την τιμή . Ο λαός θα τους τιμωρίσει Ξέχασα προχθές σε ένα καφενείο σε χωριό των Χανίων (Αγιά ) δύο φρέντο εσπρέσο 6.80 ευρώ΄πάθαμε πλάκα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μα τόσο καιρό με τέτοια ενοίκια και ποιός ξέρει πόσα άλλα ενοίκια ή πόσες άλλες πηγές εισοδήματος δεν τους νοιάζει να "ρίξουν" λίγο το ενοίκιο ! Τα έχουν κονομήσει και αυτοί και τώρα σου λέει "σιγά που θα το χαμηλώσω καλύτερα να μείνει ξενοίκιαστο". Στην τελική όλοι αυτοί οι παραλογισμοί έχουν βαρύνει τον καταναλωτή που έχει μερίδιο ευθύνης βέβαια! Σχεδόν 7 ευρώ για δυο καφέδες σε χωριό?? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Μεγάλοι" που δεν σκέφτηκαν πριν μιλήσουν | babis66 | Διάφορα | 9 | 08-03-2011 22:38 |
Μου την δίνει το θράσος τους.... | frits | Μου τη δίνει που ..... | 81 | 15-12-2010 00:37 |
Mου τη δίνει που... | Vakalos | Μου τη δίνει που ..... | 20 | 16-09-2009 13:17 |
"Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |
Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 09-01-2009 21:57 |