|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
SOS!--ΡΩΜΗ--ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!
στις 21 μαρτιου ταξιδευω αεροπορικως για ρωμη και δεν εχω ιδεα!παρακληση οποιος εχει ταξιδεψει η γνωριζει θα ηθελα να μου προτεινει ξενοδοχεια αν οχι στο κεντρο καπου κοντα ωστε να εχω αμεση προσβαση στα αξιοθεατα της πολης.το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι εως 100 ευρω τη βραδια.ευχαριστω εκ των προτερων.
Last edited by Gemat; 10-03-2011 at 10:01. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: SOS!ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ούτως ή άλλως στη Ρώμη θα χρησιμοποιήσεις το μετρό. Πάει σε όλα τα αξιοθέατα. Θα πάρεις ημερήσιο εισιτήριο και καθάρισες.
Επίσημο site με πλροφορίες: ΕΔΩ Χάρτης με τις στάσεις: Α, μην ξεχάσω: ο οδηγός του Lonely Planet είναι φοβερός (και) για τη Ρώμη... Καλά να περάσεις! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τα ειπε ολα ο προλαλησαντας...respect!!!Παντως αν ηταν για Μιλανο θα σε εστελνα πακετο....αφου σκεφτομαι να κανω αιτηση για μεταταξη στους Carabinieri!!!
Last edited by jarhead; 09-03-2011 at 16:07. |
|
|||
|
|||
Εχω μεινει μερικες μερες εδω
Booking.com: Starhotels Michelangelo Rome, Ρώμη, Ιταλία - 328 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! Εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Ειναι ακριβως διπλα στο Βατικανο. |
|
|||
|
|||
εγω εχω μεινει σε ενα καμπινγκ με μπανκαλοους που ειναι 5 χλμ περιπου απο βατικανο,
εχει απεξω λεωφορειο που σε παει στο μετρο, ειναι πολυ φτηνο, εχουν μεινει φιλοι μου και χειμωνα και ηταν καλα, δεν θυμαμαι το ονομα, αλλα μπαινεις εκει απο την εξοδο 1 του περιφερειακου... σορρυ που δεν θυμαμαι,αλλα αν εβλεπες σε ενα χαρτη... ειχαμε δωσει περιπου κανενα 25αρι το δικλινο με μπανιο μεσα και πολυ καθαρο, απεναντι απο τον δρομο εχει τεραστιο σουπερ μαρκετ, πως το λενε,πως το λενε...? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ειναι κομματακι τσιμπιμενο... αλλα ολα τα κεντρικα ξενοδοχεια της Ρωμης ειναι αστα να πανε απο τιμες...
Νομιζω παντως οτι πληρωσα περιπου 150 ευρω τη βραδυα σε δικλινο... (το Μαιο του 2010) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΑΣ! | Apirathos | Καλώς ήλθατε | 24 | 23-01-2011 09:58 |
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΥΚΟΛΟ | basilis76 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 14-01-2011 12:19 |
ΧΑΧΑΧΑΧ ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ..ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.. | scorpiobmw | Χιούμορ | 10 | 07-11-2010 11:23 |
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ | MudRat | Γενικά - Αναβάτης | 8 | 26-04-2010 04:17 |
ΒΟΗΘΕΙΑ! | allen | Μου τη δίνει που ..... | 8 | 04-01-2010 04:35 |