|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
που να παμε?????
λεμε με ενα φιλο να παμε μια βολτα την αλλη εβδομαδα μαλλον. το πλανο λεει μαλλον για καρπαθεια στη ρουμανια. brasov,sibiu,fagaras κ επιστροφη απο σοφια. εχει να προτινει καποιος κατι καλυτερο εδω κοντα???
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: που να παμε?????
Όχι, αλλά μόλις γυρίσεις να μας προτείνεις εσύ
Θέλω πληροφορίες για Sibiu. |
|
|||
|
|||
οκ μπαμπη. με το χρηστο λεμε δεν χορτενει εκεινος. απο αλλα ταξιδιωτικα στο forum που εχω δει πρεπει να ειναι ωραια εκει. φοβαμαι μην εχει αρκετο κρυο αυτη την εποχη...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι γίνεται με όλους εσάς από την Ορεστειάδα και φοβάστε το κρύο... |
|
|||
|
|||
ε αν εχει κοντα στο 0 να μην το φοβομαστε???? το θεμα ειναι να απολαμβανεις το ταξιδι οχι να τον δαγκωνεις.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προχώρα άφοβα... Έτσι έλεγε και ο Στέφανος και είχαμε 20 βαθμούς στη Βουλγαρία... |
|
|||
|
|||
χαχαχαχα... ε με 20 κ εγω αυτο θα λεω
|
|
|||
|
|||
λογικα το trasfagarasan θα ειναι κλειστο τετοια εποχη, αλλα οπου και να πατε να γυρισετε με πληροφοριες οπως λεει και ο babisadve.
|
|
|||
|
|||
Maramures caunty
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
για κανε το πρόγραμμα σας λιγάκι πιο λιανό...έτσι για να χει σασπένς!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
παμε λυμνη να δουμε τουσ βολιοτες | γιαγια αρκουδα | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 1 | 13-03-2011 22:57 |
παμε για εντουρο? | γιαγια αρκουδα | Χιούμορ | 6 | 13-11-2010 08:49 |
παμε Αγιο 26-9-10; | saitman | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 20 | 28-09-2010 23:09 |
παμε χιονια?? | Alext | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 05-12-2009 14:08 |
Για να βρείτε πανεύκολα που θέλετε να πάτε πριν πάτε. | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 25 | 28-09-2009 17:51 |