|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Revit EVEREST XL παντελονι
Πωλειται το παντελόνι
Τύπος EVEREST GTX μέγεθος XL. Ειναι αγορασμένο στα μέσα το περασμένου Δεκεμβρίου του 2012 απο το MOTORAID στην Πάτρα 501 Euro. Το παντελόνι ειναι ολοκαίνουργιο δυστυχώς απο τότε που το παράγγειλα έβαλα 4-5 κιλά και δεν βλέπω να τα χάνω. Η φόρμα του ειναι λίγο στενή. Το φόρεσα δοκιμαστικά στο καφέ με το Φορουμ στο Λαύριο αλλά δεν.. Η προσωπική μου άποψη το παντελόνι ειναι καταπληκτικό από υλικά 4ης γενιάς, έχω και το αντίστοιχο μπουφάν. Εάν κάποιος έχει το XXL και θέλει ανταλαγή πολύ ευχαρίστως. Εγώ πάλι θα πάρω το ίδιο στο μεγαλύτερο μέγεθος. Αντιλαμβάνομαι οτι ειναι ενα ακριβό παντελόνι αλλά δεν μπορώ να το δώσω χαμηλότερα απο 350 Ευρώ και πάλι το λέω το παντελόνι ειναι ολοκαίνουργιο. Για περισότερες λεπτομέριες σχετικά με τις προδιαγραφές του στην παρακάτω δ/ση. REV'IT! - Homepage Εάν κάποιος ενδιαφέρετε πραγματικά ας μου στείλει PM. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Revit EVEREST XL παντελονι
Νικόλα δεν πιστεύω να πάχυνες
Καλοπούλητο,όντως πολύ ωραίο παντελόνι που αξίζει τα λεφτά του |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δυστυχώς φούσκωσε το σωσίβιο |
|
|||
|
|||
Αμ όταν σε βγάζει ο μπαρακος φωτο με το γλυκό στο στόμα μας λες ότι είναι ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ
|
|
|||
|
|||
Θα το αγοραζα εγω ρε φιλαρακι αλλα θα μου ειναι πολυ φαρδυ, θα πρεπει να παρω καμια 15αρια κιλα για να μου κανει.....
Κριμα γιατι ειναι φανταστικο και σε πολυ καλη τιμη... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τουϊγκι... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εάν κάποιος ενδιαφέρεται τελευταία τιμή 270 Ευρώ. |
|
|||
|
|||
Παντελοναρα. . . Καλοπουλητο....!!!!
|
|
|||
|
|||
Κάποιες πληροφορίες για το παντελόνι από τις φορές που το φορεσες (για χειμωμα-καλοκαίρι),τις διαστάσεις σου κ καμιά φώτο ακόμα θα βοηθούσε αρκετά.
|
|
|||
|
|||
Το παντελόνι δεν πωλείται πια, έχασα κανα δυό κιλά και μου ήρθε κουτί.
Το χρησημοποίησα στο καλοκαιρινό μου ταξίδι στην Σκαδιναβία και ηταν καταπληκτικό σεολες τις θερμοκρασίες κα σε άριστο σε συνεχή βρόχη. Στο συστήνο ανεπιφύλακτα, το μέγεθος ειναι XL εγώ ειμαι περίπου 1,85 και 90 κιλά. Νομίζω ότι το έχει προσφορά το FC MOTO με 299 Ευρώ. |
|
|