|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ξερετε απο Κερκυρα;
βρε παιδια θελω να παω Κερκυρα τον Αυγουστο.υπαρχει κανεις συμφορουμιτης με κανα κονε σε καποιο ξενοδοχειο να κλεισω κανα δωματιο?εχετε κατι να προτεινετε καθοτι ειναι η πρωτη φορα που παω?
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ξερετε απο Κερκυρα;
Καλησπέρα είμαι από Κέρκυρα ! Επαφές με ξενοδοχεία/ξενοδόχους δεν διατηρώ πιθανότατα να θες να πάρεις μια ιδέα από εδώ .
Booking.com: Search results: Κέρκυρα. Book your hotel now! Υπόψιν τον Αυγουστο γίνεται ένας πανικός στο νησί από τον πολύ κόσμο! Από αξιοθέατα.. το νησί είναι ένα αξιοθέατο ! Εχει να επισκεφθείς και να χαρείς πολλά ! Θάλασσα, βουνά, ωραίες διαδρομές, πολύ καλές παραλίες πολιτιστική κληρονομιά και ενδιαφέροντα μουσεία ! Αν μπορώ να φανώ κάπου χρήσιμος ευχαρίστως ! |
|
|||
|
|||
Επίσης και αυτό έχει ενδιαφέρον απ'ότι φαίνεται στην αγγελία αλλά θέλει ψάξιμο και τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες !!
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΕΛΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ - Κέρκυρα - Σπίτια - Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα - ΠΕΡΑΜΑ |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
καλημερα σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.
|
|
|||
|
|||
Μήνα στο Ύψος είναι Πολύ όμορφα οπότε ψάξε αυτο που σου προτείνει ο erasel σε ενδιαφέρει για τον Άγιο Γεώργιο στα νότια του νησιού πες μου να σου βρω δωμάτιο.
|
|
|||
|
|||
Μηνα αν θελεις παρε με τηλ το Σαββατο θα ειμαι Κερκυρα.Η θεια της γυναικας μου εχει δωματια στα Μωραιτικα πανω στο κυμα αν θελεις παρε να το ψαξω
|
|
|||
|
|||
Είμαι από Κέρκυρα.
Για δωμάτια προτείνω περιοχές όπως Πέλεκας-Κοντογιαλος-Αι Γορδης για κοντά στην Θάλασσα. Αν βρεις κατι άλλο ρώτα με να σου πω αν ειναι καλα. Εκδρωμές - Προτασεις:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πολύ καλό πρόγραμμα !!! "Ψαγμένα" μέρη που μερικά τα ξέρουν μόνο οι κερκυραίοι και αν... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνω Μακη μαζι σου,αν δεν τα ξερουν οι ντοπιοι τα μερη ποιοι θα τα ξερουν |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΣΥΜΗ ....ΚΡΗΤΗΣ .....τι ξερετε ? | γιαννης δημακης | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 13 | 08-06-2011 10:58 |
Ποσα ειδη στροφων ξερετε? | paschalis | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 45 | 08-03-2011 17:52 |
Μπουλονια απο Adventure | sp1403 | Ζήτηση | 1 | 10-12-2010 05:40 |
..απο λαστιχα? | John1150 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 2 | 20-10-2010 23:56 |
Καλημέρα απο Πάτρα !!! | faroshop | Καλώς ήλθατε | 17 | 30-11-2009 19:43 |