|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ετσι, για να γνωριστουμε καλλυτερα!
Θα ηθελα να προσκαλεσω τους συμπολιτες μου και οχι μονο, για ενα καφε γνωριμιας στο Βολο!
Ευπροσδεκτες προτασεις για το ποτε και για το που! Η δικη μου προταση ειναι την Τεταρτη 01-04-09 στις 5:30μμ στη Μινερβα cafe. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ετσι, για να γνωριστουμε καλλυτερα!
Με το καλό Αλέξανδρε!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο, τέτοιες πρωτοβουλίες χρειάζονται για να γνωριζόμαστε καλύτερα!!!
|
|
|||
|
|||
bravo Alex
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστω ρε παιδια αλλα πολυ ησυχια δεν εχει?
Με βλεπω να τον πινω μονος μου το καφε (πικρος) με μονη παρεα και παρηγορια την μηχανη μου! |
|
|||
|
|||
Φίλε μου δυστυχώς λόγω του ότι είναι καθημερινή δυσκολεύομαι (είναι αρκετά τα χιλιόμετρα από Αθήνα) )αλλά επιφυλάσσομαι για τον επόμενο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
"Ο λογος σου με χορτασε και το ψωμι σου φατο" οπως λεει και η παροιμια! Αν καταφερω και πιω καφε με καποιον bmwδακια υποσχομαι να ανεβασω θεμα με εκδρομη στο ΠΗΛΙΟ! |
|
|||
|
|||
Τί ώρα είπαμε είναι ο καφές;
|
|
|||
|
|||
Ρε συ Alex, μακαρι να μπορουσαμε αλλα οπως ξερεις το ωραριο καταστηματων της Λαρισας και λοιπες υποχρεωσεις δεν βολευουν...
Καποια αλλη φορα, η οποτε μπορεις παρε το μηχανακι και πεταξου, διπλα ειμαστε.. Θα χαρουμε πολυ! Αν δεν παει ο Μωαμεθ στο βουνο... |
|
|||
|
|||
Άτιμη απόσταση .....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελληνική Επανάσταση του 1821 για να μην ξεχνάμε... | riko46 | Ελλάδα | 4 | 25-03-2009 15:02 |
Ετσι δουλευουν οι boxer | bmwgogagis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 06-03-2009 20:34 |
3 ανέκδοτα για να γελάσετε | p.l. | Χιούμορ | 8 | 16-02-2009 23:24 |
να ‘μαι και εγώ. για να δω ποιος θα με αναγνωρίσει. | Κύρος Γρανάζης | Καλώς ήλθατε | 13 | 30-12-2008 21:32 |
Έτσι για να ακούμε μουσική | KostasGS | Χρήσιμα | 1 | 28-12-2008 00:04 |