|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Εδώ γελάμε....
Ο Παναθηναϊκός χάνει άλλο ένα ματς και ο κόσμος αγανακτεί. Εισβάλλουν λοιπόν στα αποδυτήρια και τους κάνουν τόπι στο ξύλο. Τότε έρχεται μια ιδέα του Βύντρα: "Θα φέρω μια στολή αστυνομικού στα αποδυτήρια, ώστε όταν ξαναγίνουν επεισόδια, θα την φοράω και θα φεύγω άνετα!". Όντως, την επόμενη φορά (όπως πάντα) ξαναγίνονται επεισόδια. Φοράει γρήγορα ο Βύντρα τη στολή του μπάτσου, κανένας δεν τον αναγνωρίζει και φεύγει ανενόχλητος. Στο δρόμο, του φωνάζει μια γριούλα: "Βύντρα, παιδάκι μου, μπορείς να με περάσεις απέναντι;". Τρελλαίνεται ο Λουκάς! Καθώς την περνάει απέναντι, σκέφτεται: "Καλά, εδώ ξέφυγα από τόσους οπαδούς που με βλέπουν συνέχεια και με γνωρίζουν, η γριά πώς με αναγνώρισε;;;". Την επόμενη αγωνιστική, ξανά χάνει ο Παναθηναϊκός, ξανά επεισόδια, ξαναβάζει τη στολή του μπάτσου, φεύγει ανενόχλητος... ξανά η γριά στο δρόμο: "Λουκά, με περνάς σε παρακαλώ απέναντι;" Κόκκαλο ο Βύντρα! Την περνάει ξανά απέναντι, και φεύγοντας σκέφτεται: "Την επόμενη φορά, θα την ρωτήσω πώς με αναγνωρίζει". Έρχεται η επόμενη φορά, ξανά ήττα, ξανά επεισόδια, ξανά στολή, ξανά η γριά να την περάσει απέναντι. Βύντρα: "Θα σε περάσω γιαγιά, αλλά πες μου σε παρακαλώ, δεν με αναγνωρίζουν οι οπαδοί, εσύ πώς με αναγνωρίζεις;". Κι η γριά: "Σκάσε ρε μαλ...! Ο Σπυρόπουλος είμαι! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εδώ γελάμε....
|
|
|||
|
|||
Χα.... ας το πούμε καλό... χα. (πολύ ελαφρό μειδίαμα...)
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ωραιο ρε Λακη....
|
|
|||
|
|||
Και εγώ βάζελος είμαι αλλά το βρήκα πολύ έξυπνο....ειδικά για τον Βύντρα....
|
|
|||
|
|||
kalΑν και Παναθηναικος ειναι πολυ καλο
|
|
|