|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καγκελα για πλαινες βαλιτσες F800GS
Ζητουνται Καγκελα για πλαινες βαλιτσες F800GS σε καλη κατασταση! ενδιαφερομαι και για ολο το Σετ αν υπαρχει!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καγκελα για πλαινες βαλιτσες F800GS
Καλησπέρα, καταρχήν να σε συγχαρώ για τη μηχανή σου, να την χαίρεσαι.
Έχω ένα f650 gs 2008 αγορασμένο Ιούνιο με πλαϊνά κάγκελα, κεντρική βάση και βαλίτσα αγορασμένα Αύγουστο. Πριν λίγες μέρες έφυγα για δουλειά στο εξωτερικό και τώρα τα πουλάω (όπως και την μηχανή). Τα κάγκελα δεν έχουν φορεθεί ούτε 10 μέρες, η βαλίτσα έχει χρησιμοποιηθεί κανονικά. Πρέπει να γνωρίζεις ήδη ότι η βαλίτσα χωράει μόνο ένα κράνος και γενικά τις ιδιαιτερότητες του σχεδίου της.. Δυστυχώς παραμένει ότι ταιριάζουν στις μηχανές τους! Αν όντως το σκέφτεσαι< πλαϊνά κάγκελα με κεντρική βάση και βαλίτσα θα στα έδινα για 400 ευρώ. Έτσι απλά δε θα τα βάλω ως extra στην πώληση της μηχανής. Μπορεί να σου φανεί άκυρο αλλά μαζί με αυτά να θες μπορείς να σκεφτείς ένα καλοκαιρινό μπουφάν dainese (195ευρώ) ελάχιστα χρησιμοποιημένο (βασικά αύγουστο σε διακοπές) στην μισή τιμή αγοράς του ή κάτι πιο συνολικό με τα προηγούμενα.(Υπάρχει και λοιπός εξοπλισμός αλλά πιστεύω δεν χρειάζεται να αναφέρω!) Καλή χρονιά, Άγγελος |
|
|||
|
|||
Το μπουφάν είναι νούμερο 48.
Επιπλέον πρέπει να σου πω ότι έχω και τις χούφτες του f800 ολοκαίνουργιες από έναν φίλο που έφτιαξε δικές του χούφτες μερικές μέρες αφού την αγόρασε. Άν θες όλο το πακέτο θα σου τα δώσω για 500 euro και δες τις χούφτες σαν δώρο στο πακετάκι. Φωτογραφίες δυστυχώς δεν έχω να σου στείλω αλλά το μπουφάν είναι αυτό:[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Afountanas/My%20Documents/bmw/Air%202%20Tex%20Black1.jpg[/IMG] 1---> Gallery 2---> Gallery Τώρα, επειδή με ρωτάνε για τιμές κάποιων πραγμάτων θα δώσω τις ξεχωριστές τιμές εξω στο post. αν πραγματικά σε ενδιαφέρει το πακέτο θα ήθελα να μου το πεις σύντομα. Σ' ευχαριστώ και Καλό σου βράδι, Άγγελος |
|
|||
|
|||
Παραθέτω ξεχωριστές τιμές λόγω εκδήλωσης ενδιαφέροντος από διάφορα μέλη.
Πλαϊνά κάγκελα: 170ευρώ Κεντρική βάση και βαλίτσα: 280 ευρώ Καλοκαιρινό μπουφάν Dainese: 100 ευρώ Χούφτες f800 gs: 80 ευρώ Όλα μαζί σαν πακέτο τα δίνω 500 ευρώ και παίζουν και οι χούφτες (που γράφτηκαν πιο πάνω) σαν δώρο. Πλαϊνά κάγκελα, κεντρική βάση και βαλίτσα δίχως το μπουφάν τα δίνω 420 ευρώ. Καλό βράδι, Άγγελος |
|
|||
|
|||
Σου εχω στειλει Π.Μ.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καγκελα για F650GS 2009 | Γιώργος | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 01-02-2010 12:09 |
πωλουνται πλαινες βαλιτσες αλουμινιου καινουργιες | L3f | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 21 | 02-12-2009 02:22 |
Topcase, βασεις για πλαινες βαλιτσες και χουφτες για F800GS | ves | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 28-09-2009 01:38 |
πλαινες βαλιτσες για gs 1200 μαμα | thirio | Ζήτηση | 1 | 08-09-2009 12:50 |
ζητηση πλαινες βαλιτσες για 1200GS | GEO_K | Ζήτηση | 6 | 17-03-2009 20:41 |