|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΣΒΗΝΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ...
Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να αναφέρω ένα γεγονός που μου συμβαίνει το τελευταίο τρίμηνο. Ξεκινώ το πρωί για δουλειά και ενώ κινούμαι με χαμηλές στροφές όταν αλλάζω ταχύτητα ορισμένες φορές (σχεδόν καθημερινά) μου σβήνει η μηχανή εν κινήσει (δηλ. όταν πατώ συμπλέκτη δείχνει να μην κρατάει τις στροφές στο ρελαντί και σβήνει). Δεν βγάζει καμία ένδειξη βλάβης ή οτιδήποτε άλλο. Έχω κάνει service πρόσφατα, τους το ανέφερα και δεν έδειξε κάτι ο εγκέφαλος. Μήπως πρέπει να "ζεσταίνω" περισσότερο τη μηχανή πρίν ξεκινήσω ώστε να κρατάει το ρελαντί? Μήπως είναι κάτι άλλο? Περιμένω απόψεις, σχόλια...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΒΗΝΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ...
δε πουλας το varadero να παρεις gs λεω γω!
|
|
|||
|
|||
Μήπως τσιμπάς καθόλου το γκάζι από συνήθεια όταν τη βάζεις μπροστά;
|
|
|||
|
|||
Να λύσει το προβλημα θέλει οχι να να προσθέσει και άλλα!!!
|
|
|||
|
|||
Όχι φίλε μου βάζω μπροστά κανονικά πατώντας μόνο τη μίζα. Έχω παρατηρήσει ότι όταν την αφήνω περίπου 5λ. στο ρελαντί πριν ξεκινήσω, τότε δεν μου σβήνει στη διαδρομή. Μήπως όμως καταπονώ τον κινητήρα αφήνοντας τον να δουλεύει στο ρελαντί ?
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου gs έχω (650 twin). Μάλλον έκανες λάθος. Anyway, κάποια άποψη για τον προβληματισμό μου?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχει βγει ανάκληση για το συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο παρουσίαζαν τα 650gs twin και τα f800gs αν δεν κάνω λάθος μέχρι και τα μοντέλα του 09'. Τσέκαρε το σε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο. |
|
|||
|
|||
Έκανα πρόσφατα το ετήσιο service και δεν έδειξε κάτι. Θα το κοιτάξω ξανά λοιπόν, σε ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τον ταλαιπωρείς χωρίς λόγο έτσι. Εκτός αν εννοείς 5 δευτερόλεπτα. Η μηχανή σου όταν παίρνει μπροστά δεν πρέπει να ακουμπάς καθόλου τη μανέττα για να καταγράφει το κομπιούτερ τη "μηδενική" θέση του γκαζιού. Αν την ακουμπάς έστω και λίγο την ώρα που παίρνει μπρος και για τα επόμενα λίγα δευτερόλεπτα, το ξεγελάς το κομπιούτερ ότι θέση ρελαντί είναι η λίγο τσιμπημένη και έτσι μετά όταν την αφήνεις τελείως κάποια στιγμή τη μανέττα, αυτό πάει πιο κάτω από το ρελαντί και σβήνει. Από την αντιπροσωπεία μου τα έχουν πει αυτά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2010 | MARK | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 05-09-2010 01:40 |
ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 28 | 22-02-2010 15:41 |
ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ. | mentorasou | Τι μας έτυχε | 12 | 28-08-2009 09:58 |